Tudor 1926 horloge kopen - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor 1926

Deze collectie is een ode aan het oprichtingsjaar van Tudor en moet een brug slaan tussen de klassieke uitstraling van het merk en de hedendaagse luxe. Zwitsers vakmanschap en eindeloze designopties liggen aan de basis van deze collectie. Mogen we u een tijdloos horloge uit de Tudor 1926 collectie aanpassen? Maak een afspraak om een van onze Boutiques te bezoeken.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor 1926

De collectie 1926 staat voor de essentie van het merk en weerspiegelt een wereld van fijne Zwitserse horlogeproductie waar mechanische uitmuntendheid hand in hand gaat met duurzame verfijning. Het subtiele reliëfdesign van de wijzerplaat uit 1926 staat in subtiel contrast met de gladde, minutieuze schaalverdeling. Cijferapplicaties, pijlvormige uurmarkeringen en zwaardvormige wijzers bieden een rijkdom aan details die een ingewikkeld lichtspel op de wijzerplaten creëren. Met de Tudor 1926 collectie heeft u de keuze uit staal of goud en staal. De Tudor 1926 horloges zijn verkrijgbaar in vier maten 28 mm, 36 mm, 39 mm en 41 mm. De horlogekast is waterdicht tot 100 meter waardoor ook deze collectie gebruikt kan worden als duikhorloge. Kom de verschillende uitvoeringen bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam