Tudor Black Bay 32 horloge kopen - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor Black Bay 32

De Tudor Black Bay 32 is, net als alle Tudor Black Bay horloges, voorzien van een wijzerplaat geïnspireerd op de Tudor duikhorloges uit de jaren ‘50. De Black Bay 32 is een kleinere variant van de originele Black Bay horloges. Bekijk de Black Bay 32 modellen in onze Boutiques. We adviseren u graag.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Black Bay 32

De wijzerplaat van de Tudor Black Bay 32 horloges is, net als de andere Black Bay modellen, voorzien van de klassieke showflake wijzers. Deze unieke wijzers verschenen voor het eerst in 1969 op de horloges van Tudor. De Black Bay 32 serie is een kleine versie van de bekende Black Bay 41 modellen. De horlogekast van de Black Bay 32 serie is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, 32 mm. Net als bij de Black Bay 36 en 41 horloges heeft u bij de aanschaf van de Black Bay 32 de keuze uit een stalen, gepolijste armband, een lederen band of een zwarte stoffen band. De lederen band is voorzien van een vouwsluiting met veiligheidspal. In onze Boutiques in Amsterdam kunt u alle modellen Black Bay 32 horloges komen bekijken. We beantwoorden graag alle vragen die u heeft omtrent het uitzoeken van het juiste model.