Tudor Black Bay Chrono horloge kopen - GASSAN Diamonds
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor Black Bay Chrono

De Black Bay Chrono modellen zijn voorzien van een stijlvolle zwarte horlogeband, maar zijn tevens verkrijgbaar met een stalen en geelgouden armband. De twee esthetische details, beter bekend als de klinknagelkoppen, zijn in de nieuwe modellen verwerkt.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Black Bay Chrono

Sinds Tudor in 1970 de eerste chronograaf presenteerde, de Oysterdate, heeft het merk altijd horloges gefabriceerd die nauw verbonden zijn met de autosportwereld. Sinds 1954 heeft Tudor zijn professionele duikershorloges keer op keer verbeterd. Naast de Tudor Black Bay Chrono horloges kunt u bij GASSAN Diamonds de andere Tudor horloges komen bekijken. Denkt u bijvoorbeeld aan de Black Bay Bronze, de Black Bay GMT, de Tudor 1926 en de Tudor Style collectie. U bent van harte welkom in een van onze Boutiques in Amsterdam om de modellen te passen. Heeft u vragen over een van onze horloges? Stelt u deze dan gerust aan ons.