Tudor Black Bay Fifty-Eight horloge kopen – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Tudor Black Bay Fifty-Eight

Tudor Black Bay Fifty-Eight

De Tudor Black Bay Fifty-Eight horloges zijn stuk voor stuk pronkstukken in de Tudor familie. De horloges zijn voorzien van een automaat uurwerk en de kast is gemaakt van staal. Net als alle andere collecties, hebben deze horloges de welbekende snowflake wijzers. Kom langs in een van onze Boutiques in Amsterdam om de modellen te bekijken.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Black Bay Fifty-Eight horloge kopen

De Tudor Black Bay Fifty-Eight horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De horlogekast is zoals gezegd gemaakt van kwalitatief staal. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten horlogebanden. Zo kunt u kiezen uit stoffen, lederen en stalen horlogebanden. Kunt u niet kiezen tussen de verschillende banden? Kom dan eens langs in een van onze Boutiques in Amsterdam. We vertellen u graag meer over de verschillen en denken graag met u mee. Weet u al welk horloge u graag wilt hebben? Dan kunt u hem eenvoudig bestellen via onze website. Wanneer u uw bestelling voor 15:00 uur geplaatst heeft, verzenden we hem de volgende dag nog.