Tudor Black Bay P01 horloge kopen - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor Black Bay P01

Bij GASSAN laten we u graag ons aanbod Tudor Black Bay P01 horloges zien. De collectie is, net als de andere collecties, geïnspireerd op de duikhorloges uit de jaren ’50. Bekijk het aanbod online of in een van onze Boutiques in Amsterdam.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Black Bay P01

Het Tudor Black Bay P01 horloge is een bijzonder exemplaar. Net als de overige Black Bay modellen is ook dit model voorzien van de kenmerkende snowflake wijzers. Deze bijzondere wijzers verschenen voor het eerst in 1969 in de welbekende Tudor catalogus. De horlogekast van dit exemplaar is 42 mm en is daarmee geschikt voor de grotere polsen. Daarnaast is het horloge getest op een waterdichtheid van 20 ATM/200 meter. Dit maakt het horloge geschikt om mee te zwemmen en te duiken. De horlogeband is gemaakt van rubber en het horloge zit daardoor erg comfortabel. We nodigen u graag uit in een van onze Boutiques in Amsterdam om het horloge te komen bekijken. We vertellen u graag meer over de rijke geschiedenis van het horloge en het merk.