Tudor Glamour Date horloge kopen - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor Glamour Date

De Tudor Glamour lijn is een perfect voorbeeld van de retro-chique stijl die Tudor graag uitstraalt. De Glamour lijn biedt, naast een breed scala aan functies, een elegante en verfijnde uitstraling. U bent van harte welkom in een van onze Boutiques in Amsterdam om de Glamour modellen te bekijken.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Glamour Date

De Tudor Glamour modellen zijn voorzien van een klein venster op drie uur. Dit venster toont de datum. De klassieke en elegante horloges van Tudor zijn altijd een opmerkelijke vorm van expressie geweest. De TUDOR Glamour-lijn biedt subtiele en verfijnde horloges die perfect geschikt zijn voor alle gelegenheden. De vintage uitstraling van de modellen wordt gecompleteerd door de verschillende lederen horlogebanden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en zwart of wit lakleer. Liever geen leer? De Glamour modellen zijn er ook met een stalen band gecombineerd met prachtig geelgoud. De horloges uit de Glamour collectie zijn verkrijgbaar met 26 mm, 31 mm or 36 mm horlogekasten. We nodigen u graag uit de collectie te komen bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam.