Tudor Glamour Date + Day horloge kopen - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor Glamour Date + Day

De Tudor Glamour Date + Day modellen zijn voorzien van een klein venster op drie uur waarin de datum te zien is. Boven in de wijzerplaat zien we bij deze collectie ook de dag staan. De klassieke en elegante horloges van Tudor zijn altijd al echte eyecatchers geweest. Bij GASSAN heeft u de keuze uit verschillende exemplaren met een stalen horlogeband, soms gecombineerd met een mooie gouden afwerking. Alle horloges hebben een diameter van 39 mm en zijn daarmee geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We nodigen u graag uit om de collectie te komen bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam. We vertellen u graag alles over de rijke geschiedenis van het merk en tonen u de gehele collectie.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Glamour Date + Day

De Tudor Glamour Date + Day modellen zijn voorzien van een klein venster op drie uur waarin de datum te zien is. Boven in de wijzerplaat zien we bij deze collectie ook de dag staan. De klassieke en elegante horloges van Tudor zijn altijd al echte eyecatchers geweest. Bij GASSAN heeft u de keuze uit verschillende exemplaren met een stalen horlogeband, soms gecombineerd met een mooie gouden afwerking. Alle horloges hebben een diameter van 39 millimeter en zijn daarmee geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We nodigen u graag uit de collectie te komen bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam. We vertellen u graag alles over de rijke geschiedenis van het merk en tonen u graag de gehele collectie.