Tudor Heritage Chrono horloge kopen – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor Heritage Chrono

De Tudor Heritage Chrono horloges zijn geïnspireerd op de beroemde modellen uit de jaren ’70. Hoewel de wijzerplaten geïnspireerd zijn op de horloges uit het verleden, is het ontwerp volledig opnieuw vormgegeven. Benieuwd naar de Heritage Chrono modellen? Kom langs in een van onze Boutiques.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Heritage Chrono horloge kopen

De Heritage Chrono modellen zijn voorzien van driedimensionale uurmarkeringen. Daarnaast zijn er twee kleinere tellers toegevoegd, een op 3 uur die dient als secondewijzer en eentje op 9 uur voor de 45-minutenteller. De horloges hebben een stalen horlogekast en zijn waterdicht tot een diepte van 150 meter. Draagt u het horloge een dag niet? Geen probleem, de modellen zijn voorzien van een gangreserve van 42 uur. U bent van harte welkom in een van onze Boutiques in Amsterdam om alle Heritage Chrono modellen te komen bekijken. Heeft u het gewenste exemplaar al gevonden? Dan bestelt u het horloge eenvoudig via onze website. Indien u uw bestelling voor 15:00 uur geplaatst heeft, verzenden we uw horloge dezelfde dag nog. Uw horloge is verzekerd vanaf het moment dat we hem verzenden tot het moment dat u hem ontvangen heeft.