Tudor Black Bay 41 horloge kopen - GASSAN Diamonds
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Tudor Black Bay 41

De Tudor Black Bay 41 heeft, net als alle Tudor Black Bay horloges, een wijzerplaat die geïnspireerd is door de Tudor duikhorloges uit de jaren ‘50. Kom langs in een van onze Boutiques in Amsterdam om de Black Bay 41 modellen te bekijken. We adviseren u graag.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Tudor Black Bay 41

De wijzers op de Tudor Black Bay 41 horloges staan onder kenners en verzamelaars bekend als de showflake wijzers. De unieke vormgeving van de wijzers verscheen in 1969 voor het eerst in de catalogus van Tudor. De horlogekast van de Black Bay 41 serie is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, 41 mm. Binnen de Black Bay 41 collectie heeft u de keuze uit een stalen, gepolijste armband, een lederen band voorzien van een vouwsluiting met veiligheidspal of een zwarte stoffen band. In onze Boutiques kunt u alle modellen Black Bay 41 horloges komen bekijken. We helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste model.