Online advertising & Data specialist (Fulltime) - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN Diamonds B.V.

Zoekt per direct een Online advertising & Data specialist (Fulltime)

GASSAN Diamonds is per direct op zoek naar een talentvolle Online Advertising & Data Specialist die ons online en campaigning team gevestigd op het hoofdkantoor kan versterken. We zoeken een pro-actieve collega die van aanpakken weet. Heb jij affiniteit met high-end horloges en juwelen? Denk jij in data en campagnes en ben je altijd op zoek naar het best haalbare resultaat: dan zoeken we jou! Als Online Advertising & Data Specialist ben jij de expert in het opzetten van betaalde advertising campagnes op verschillende onlinekanalen zoals Social Media, SEA en Display. Gebaseerd op data en statistieken, ga jij op zoek naar nieuwe inzichten en verbetermogelijkheden en weet jij zo ook als de beste het advertising budget slim in te zetten. Jij bent de contactpersoon naar het online- en SEO-bureau en weet je hen continue te challengen om gezamenlijk het allerbeste resultaat te behalen. Daarnaast zorg je er altijd voor hoe wij de beste conversie en resultaten uit onze GASSAN.com website kunnen halen en hebt hierin ook veel contact met onze websitebouwers. Ook hier staat data verrijking en het genereren van opt-ins weer hoog op het lijstje. Jij begrijpt hoe we een omnichannel campagne kunnen inrichten en bent bekend met het werken in doelgroepsegmenten.

Jouw taken:

 • Het dagelijks beheren van (betaalde) online marketingcampagnes.
 • Het interpreteren van data en analytics is een van jouw kwaliteiten en je weet hoe je daarmee campagne optimalisaties doet.
 • Het nauwkeurig rapporteren van de campagne resultaten en deze ook delen.
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het online en data landschap.
 • Je hebt een pro-actieve en belangrijke rol in de IT & Innovations, GDPR en Data meetings.
 • Web development in samenwerking met onze websitebouwer en altijd op zoek naar het behalen van zoveel mogelijk bezoekers en conversie.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ruime ervaring met Google Ads (search, shopping, display en youtube), Facebook Business & SEO.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent een teamplayer, strategisch, communicatief en energiek.
 • Je bent in staat om klantgericht en commercieel te denken

Wat bieden we?

Door de actieve positionering van GASSAN Diamonds in de markt is de functie zeer uitdagend. Je werkt in een klein team in een prettige informele werksfeer en zorgt er gezamenlijk voor dat het doel behaald wordt. Je krijgt alle vrijheid om je campagnes en (advertising) ideeën uit te werken. GASSAN Diamonds biedt aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling en betreft een functie met veel verantwoordelijkheden. Je OV-reiskosten van het woon-werkverkeer worden vergoed.

Interesse?

Herken jij je in het functieprofiel en wil je ons team komen versterken? Aarzel dan niet en solliciteer direct met jouw CV inclusief motivatie naar sollicitatie@gassandiamonds.nl t.a.v. Rena Streep 

Locatie: Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175
1011LN Amsterdam
020-6225333 

Acquisitie na aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.