Vacature: Personal Shopping Assistant - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

HOUSE of GASSAN zoekt per direct een Personal Shopping Assistant.

Voor onze GASSAN The Boutique, gevestigd in HOUSE of GASSAN zijn wij op zoek naar een Personal Shopping Assistant, zijnde een ‘visitekaartje’ voor de The Boutique, iemand die uitermate klantvriendelijk is en de Nederlandse en de Engelse taal vloeiend spreekt.

GASSAN zoekt per direct een personal shopping assistant

Betreed de wereld van exclusieve luxe en persoonlijke service bij HOUSE of GASSAN!

HOUSE of GASSAN is per direct op zoek naar een enthousiaste personal shopping assistant voor onze GASSAN The Boutique, gevestigd in ons iconische pand. Als personal shopping assistant ben jij het visitekaartje van The Boutique, waarbij klantvriendelijkheid en vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal van essentieel belang zijn.

In The Boutique van HOUSE of GASSAN bieden wij onze klanten een unieke en exclusieve winkelervaring, waar persoonlijke service centraal staat. Als personal shopping assistant ben jij het middelpunt in deze ervaring, waarbij je onze klanten op professionele en gastvrije wijze begeleidt tijdens hun aankooptraject.

Wie zoeken wij?
Je bent representatief en hebt uitstekende verkoopkwaliteiten
• Communicatief heel sterk bent
• Je kan zelfstandig werken maar ook in teamverband
• Je neemt initiatief en bent flexibel
• Je bent service gericht en klantvriendelijk
• Je bent stressbestendig en geduldig
• Bereid bent om 5 dagen per week te werken en daarbij heb je geen 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent gedreven en vindt het geen probleem om in het weekend, op feestdagen of tijdens late diensten te werken

Wat bieden wij?
Een gevarieerde functie. Je werkt in een klein team in een prettige informele werksfeer. GASSAN biedt goede arbeidsvoorwaarden, met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waarom GASSAN?
Bij HOUSE of GASSAN stap je in een wereld waar vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid al meer dan 75 jaar de basis vormen van ons succes. Als familiebedrijf hechten we waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van ons team. Bij ons krijg je de kans om je passie voor personal shopping assistant te combineren met de schitterende wereld van luxe en elegantie.

Denk jij aan de voornoemde eisen te voldoen en in ons team te passen, richt dan je schriftelijke sollicitatie, voorzien van korte motivatie en C.V. aan: sollicitatie@gassandiamonds.nl t.a.v. Francesca Chieco

Wij kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen. Neem snel contact met ons op!