ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Veelgestelde vragen GASSAN pre-owned

Ik wil een horloge komen bekijken, kan dit?
Je bent van harte welkom om in alle rust en op afspraak bij ons langs te komen. Heb je een specifiek horloge gezien dat je wil komen bekijken? Laat het ons weten via de mail of telefonisch +31(0)20 622 5333 dan zullen wij je informeren over op welke locatie we je hiervoor kunnen ontvangen.

Ik wil mijn horloge verkopen of inruilen, hoe werkt het inkoopproces?
Met plezier assisteren we hierbij, je kan de informatie van je horloge via dit formulier aanleveren. Wij hebben dan alle gegevens om aan de slag te gaan met een waardebepaling. U ontvangt binnen 48 uur reactie of wij een (direct) bod kunnen uitbrengen.

Als je je horloge wenst in te ruilen op een specifiek pre-owned model dan kan je dit uiteraard in het formulier vermelden.

Indien wij een bod hebben uitgebracht en deze akkoord is dan nodigen we je uit om op afspraak bij ons HOUSE of GASSAN locatie langs te komen om de inkoop te formaliseren. Hier stellen wij een inkoopformulier waarna wij aan de slag kunnen gaan om een authenticiteitscheck uit te voeren én het horloge te registreren in het digitaal opkoop register. Voor deze checks vragen wij 5 werkdagen waarna wij per bank uitbetalen.

Let op: voor het inkopen van jouw horloge dien je ingezetene te zijn van een EU-land én in het bezit te zijn van een EU-bankrekening alsmede een EU-huisadres.

Op welke locaties vind ik de pre-owned collectie?
Je kan onze pre-owned showroom vinden in het HOUSE of GASSAN aan de Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175 in Amsterdam. Daarnaast is een deel van onze pre-owned collectie in de GASSAN Boutique aan de P.C. Hoofstraat 84 in Amsterdam én in Rotterdam op Meent 102 te bezichtigen. Kom je voor een specifiek horloge? Bel dan eerst naar 020-622 5333, dan plannen we samen een afspraak in om in alle rust het horloge te komen bekijken.

Hoe weet ik dat het horloge dat ik koop authentiek is?
Al onze horloges worden bij inname geïnspecteerd door onze horlogemakers en zijn dan ook gegarandeerd authentiek. Indien het horloge gereviseerd is wordt dit gedaan door de merken zelf. Hierdoor heb je de zekerheid van een revisie met de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Geven jullie garantie bij aanschaf?
Wij geven standaard één jaar garantie op het uurwerk na aanschaf. Zo koop je bij ons een pre-owned model met een gerust hart.

Kan ik bij jullie laten checken of mijn horloge dat ik ergens anders heb gekocht echt is?
Wij voeren geen aparte authenticiteitscontroles uit voor horloges die elders aangeschaft zijn en kunnen hierbij dus niet assisteren. Indien je op zoek bent naar een pre-owned horloge die gegarandeerd authentiek is verwijzen we je met plezier door naar onze pre-owned collectie. Bij ons koop je met een gerust hart je pre-owned horloge.

Ik heb een pre-owned horloge bij jullie gekocht en wil gebruiken maken van mijn garantie, hoe werkt dit?
Ook hier helpen we je met plezier bij. Je kunt contact opnemen met ons via de mail of telefonisch +31(0)20 622 5333 , dan plannen we samen een afspraak in om het horloge in te nemen voor reparatie.

Ik wil een horlogeband bij jullie bestellen, kan dit?
Hiervoor verwijzen wij je vriendelijk door naar ons Centraal Service Center, daar assisteren we je met plezier verder. Op deze pagina kun je nog meer informatie over horloge servicing vinden.

Kan ik mijn horloge bij jullie laten taxeren voor de vezekering?
Dit kan via onze taxatie afdeling. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je vriendelijk door naar ons Centraal Service Center. Op deze pagina kun je nog meer informatie over horloge servicing vinden.

Ik wil graag iemand telefonisch spreken, kan dat?
Wij zijn van elke dag van 09.00-17.00u telefonisch te bereiken op +31(0)20 622 5333, indien je je vraag per mail wil stellen kan dat via info@gassanpreowned.com.