GASSAN X Zilverdag Schoonhoven
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN X Zilverdag Schoonhoven

GASSAN is trots op de samenwerking met de Zilverdag Schoonhoven. 

Vandaag wordt tijdens de Zilverdag Schoonhoven een Goudsmid Experience en Diamond Polishing Experience verloot! Deze unieke experience is voor de geïnteresseerden in het goudsmeden en diamantslijpers vak. 

Goudsmid Experience
Proef een dag lang het ambacht bij HOUSE of GASSAN
Tijdens deze Goudsmid Experience kijkt en werkt u een dag binnen de goudsmid werkzaamheden bij HOUSE of GASSAN. De dag start met een uitgebreide rondleiding, waar u alles wordt verteld over de wereld van de diamant en de veelzijdigheid binnen HOUSE of GASSAN. De verschillende winkels en de werkzaamheden van onze eigen ateliers. Met als kers op de taart meedraaien met de werkzaamheden binnen het team van het atelier als goudsmid.

Diamond polishing experience
Graag neemt GASSAN u mee in de wonder schone wereld van de diamant.
Tijdens deze Diamant polishing experience bij HOUSE of GASSAN maakt u kennis met ons unieke opleidingsprogramma “learning on the job” en vertellen onze diamantslijpers alles over onze unieke gepatenteerde GASSAN 121 slijpvorm. Daarna gaat een ervaren diamantslijper u helpen om samen met u de laatste facetten op uw speciale gewonnen diamant aan te brengen. Deze dag is pas helemaal geslaagd als de eigen geslepen diamant gecertificeerd is in het diamant laboratorium en u deze mee naar huis kunt nemen.

De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 30 mei via de mail.
Laat uw gegevens achter, geef uw voorkeur door in het ‘opmerkingen of wensen’ veld en maak kans op één van de unieke experiences binnen HOUSE of GASSAN.