Blancpain horloges: bekijk de collectie - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Blancpain

Blancpain staat sinds 1735 voor Zwitserse kwaliteit, innovatie en uitmuntendheid. Om het succes en de innovatie van oprichter Jehan-Jacques Blancpain door te zetten krijgen de horlogemakers en designers alle ruimte voor inspiratie.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Blancpain horloges

Met enige gedurfdheid komen de elegantie en schoonheid van de uurwerken van Blancpain tot uiting. De mechanische horloges hebben de standaard norm van excellentie. De vervaardiging van Blancpain voert een streng kwaliteitsbeleid dat is ontworpen voor het produceren van de best mogelijke horloges. Belangrijke collectie van Blancpain zijn: Fifty Fathoms, Villeret en Le Brassus. GASSAN is de officiële dealer van Blancpain en verkoopt de modellen in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de modellen te presenteren. Vragen over Blancpain? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.