ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Fifty Fathoms

De Fifty Fathoms-collectie belichaamt Blancpains passie voor de onderwaterwereld die oorspronkelijk tot uiting kwam in 1953 met de presentatie van het eerste moderne duikhorloge. Alle Fifty Fathoms-modellen hebben de belangrijkste kenmerkende elementen die de reputatie van hun legendarische voorouder hebben gesmeed en het hebben neergezet als het archetypische duikershorloge. Dezelfde professionaliteit blijkt uit de beslissende ontwerpkeuzes, gedicteerd door een schat aan ervaring op het gebied van duiken, de risico's en de dwingende noodzaak ervan.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Blancpain horloges

Met enige gedurfdheid komen de elegantie en schoonheid van de uurwerken van Blancpain tot uiting. De mechanische horloges hebben de standaard norm van excellentie. De vervaardiging van Blancpain voert een streng kwaliteitsbeleid dat is ontworpen voor het produceren van de best mogelijke horloges. Belangrijke collectie van Blancpain zijn: Fifty Fathoms, Villeret en Le Brassus. GASSAN is de officiële dealer van Blancpain en verkoopt de modellen in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de modellen te presenteren. Vragen over Blancpain? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.