CHANEL horloges: ervaar de exclusieve luxe - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

CHANEL

Met meer dan 100 jaar ervaring in de industrie verheft CHANEL Watchmaking zijn uurwerken tot ware sieraden die met trots gedragen mogen worden. Een CHANEL horloge staat voor elegantie, klasse en originaliteit.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

CHANEL

Als het meest exclusieve merk onder de luxe modemerken ontketende Chanel sinds zijn oprichting in 1909 een revolutie op het gebied van mode en geuren. Met deze lange geschiedenis, waarin Chanel zich continu positioneerde als innovatief merk, introduceerde het in 1987 het iconische Premiere model. GASSAN presenteert de nieuwste creatie uit de collectie van Chanel: de Code Coco Watch. Bekijk de volledige collectie op onze website of in een van de GASSAN Boutiques. Chanel Watchmaking maakt elk moment bijzonder. Dit zijn Chanel momenten. GASSAN biedt als officiële dealer van Chanel een ruime keuze. Wilt u meer weten over het merk Chanel, of wilt u een van de exemplaren in het echt komen bekijken? Benader ons via de chat, telefoon of e-mail of kom langs in een van onze vestigingen.

De Revolutie van de J12

Toen Chanel in 2000 de J12 introduceerde, betekende dat een revolutie in de horlogewereld. De J12 in stralend en krasbestendig zwart keramiek werd een icoon van de 21e eeuw. Een witte uitvoering debuteerde in 2013 en ook die heeft tijdloze kwaliteiten. Met de J12 veroverde Chanel de vrouwenpols en gaf deze nieuwe allure. Het 20-jarig jubileum van de J12 wordt heel speels gevierd met een collectie van maar liefst twintig verschillende modellen. In deze horloges komen de krachtige Chanel-symbolen terug zoals de 2.55 tas, de camelia, de N°5 flacon en zelfs een tweed jasje.

Het opmerkelijke J12 ∙ 20 viert het twintigste jubileum met 12 diamanten en stralend gepolijste patronen op de lunette en wijzerplaat. Het horloge is subliem rebels en toont absolute creatieve vrijheid in een oplage van 2.020 stuks. De J12 ∙ 20 is uitgerust met het kaliber 12.1 en is tevens verkrijgbaar in een geëmailleerde haute horlogerie-versie die is gelimiteerd tot 5 stuks.