Chopard horloges – Bekijk de collectie – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Chopard horloges

De horloges van Chopard zijn elk met passie ontworpen. Het merk heeft voor zowel dames als heren prachtexemplaren in haar assortiment. Bij zowel de heren- als de damesmodellen heeft u de keuze uit verschillende modellen die zijn ingelegd met de meest schitterende diamanten.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Maak kennis met Chopard

Een luxe uurwerk kopen dat voorzien is van een exclusief en uniek design? Ontdek de collectie Chopard horloges bij GASSAN. Selecteer een van de modellen die zijn verrijkt met indrukwekkende diamanten of laat u verrassen door de andere uurwerken. Advies nodig bij uw aankoop? Aarzel niet en kom langs in een van de GASSAN Boutiques.

Het merk Chopard

Louis-Ulysse Chopard richtte op 24 jarige leeftijd zijn eigen atelier op in 1860 in Sonvilier, de Zwitserse Jura. In eerste instantie ontwierp hij zakhorloges, maar na zijn verhuizing naar Genève in 1920 startte de productie van polshorloges voor zowel dames als heren. Sinds 1963 is Chopard eigendom van de familie Scheufele. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genève en telt meer dan 2.000 medewerkers wereldwijd. Het gehele proces van ontwerp tot distributie is onafhankelijk en verticaal sterk geïntegreerd. Er zijn inmiddels meer dan 1.400 verkooppunten en 160 Chopard winkels.

Veelzijdige collectie Chopard horloges

Chopard heeft zijn reputatie opgebouwd met de iconische collecties: Happy Diamonds, Happy Sport en Mille Miglia. Het Chopard horloge Happy Diamonds valt op door de vrolijke, dansende diamanten. Dit juweel met unieke uitstraling is er in een oneindig aantal variaties. De Mille Miglia is een herenhorloge dat is gebaseerd op de gelijknamige race in Italië. Met dit horloge slaat Chopard een brug tussen mechanische uurwerken en de wereld van autotechniek. Het Chopard horloge voor dames Happy Sport is een chique, maar tegelijkertijd speels en sportief uurwerk. Al sinds de lancering in 1993 is dit Chopard horloge een gigantisch succes!

Unieke horloges voor dames en heren

GASSAN beschikt over een divers aanbod Chopard horloges. Ieder uurwerk is iconisch en onderscheidt zich dankzij de buitengewone kwaliteit. Vakmanschap is belangrijker dan massaproductie en dit is terug te zien in een veelzijdige collectie uurwerken. Uniek zijn de diamanten en gekleurde steentjes in de Chopard horloges voor dames of heren.

Een Chopard horloge kopen bij GASSAN

Een horloge van het Zwitserse Chopard aanschaffen? Een Chopard horloge kopen bij GASSAN loont altijd. We geloven dat er voor iedereen een passend horloge te vinden is. Bij ons verzekert u zich hoe dan ook van een exclusief en kwalitatief juweel om uw pols. 

Bovendien geniet u met een Mijn GASSAN Membership van exclusieve voordelen en privileges. Stap daarom de briljante wereld van GASSAN binnen en ontdek de meerwaarde van een Chopard horloge kopen in een van onze Boutiques!

Heeft u vragen?

GASSAN verkoopt Chopard in de GASSAN Boutiques. We maken graag een afspraak met u om de modellen te presenteren. Heeft u vragen over Chopard? Vul dan ons contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk.