Nieuws & events GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Maak het oranje feestgevoel compleet bij GASSAN
Ervaar de magie van saamhorigheid en nationale trots door het dragen van oranje sieraden, juwelen en horloges van GASSAN. Zo maak je je outfit helemaal af en kom je uitstekend voor de dag, terwijl je je Hollandse trots uitdraagt. Bij GASSAN vind je de perfecte juwelen om het oranje feestgevoel compleet te maken.

Ontdek de oranje collectie bij GASSAN
Bij GASSAN vind je een uitgebreide collectie sieraden, juwelen en horloges in het oranje die perfect zijn voor elke gelegenheid. Bestel je favoriete oranje item online of maak een afspraak en bezoek onze Boutiques in Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijk advies. Hier bewonder je elk oranje stuk in het echt en maak je ongetwijfeld de beste keuze voor jouw oranje outfit.

Tijdloze oranje juwelen
Onze collectie oranje juwelen is zorgvuldig samengesteld om aan elke smaak te voldoen. Bij GASSAN vind je dan ook juwelen die generaties lang gekoesterd zullen worden. Van verfijnde armbanden tot oogverblindende oorbellen, elk juweel straalt vakmanschap en elegantie uit. Of wat dacht je van een subtiele ring of een opvallend collier? Onze oranje juwelen combineren klassieke ontwerpen met een moderne twist, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

 

Exclusieve oranje horloges
Een horloge is meer dan alleen een accessoire; het is een statement. Onze collectie oranje horloges biedt voor elk wat wils. Van sportieve modellen met een oranje wijzerplaat of band tot elegante oranje horloges voor dames en heren, bij GASSAN vind je altijd een horloge dat bij jouw stijl past.

Speciaal voor haar: oranje horloges voor dames
Ga voor een ware eyecatcher om je pols met een elegant oranje dameshorloge. Onze selectie oranje horloges voor dames combineert verfijning met een vleugje kleur, perfect voor elke oranje feestgelegenheid.

Speciaal voor hem: oranje horloges voor heren
Voor de verzorgde man die stijlvol voor de dag wil komen, biedt GASSAN een breed scala aan oranje horloges voor heren. Ga bijvoorbeeld voor een herenhorloge met een oranje wijzerplaat en maak op unieke wijze deel uit van het oranje feestgevoel!

Saamhorigheid en nationale trots
Het dragen van oranje sieraden en juwelen gaat verder dan mode; het is een manier om je verbonden te voelen met anderen en je nationale trots te tonen. Tijdens evenementen waar saamhorigheid staat, zijn onze oranje sieraden en horloges de perfecte accessoires om die bijzondere en gedenkwaardige momenten te vieren.

Maak elk oranjemoment memorabel met GASSAN
Laat je inspireren door de unieke en stijlvolle oranje sieraden en horloges van GASSAN en maak het oranje feestgevoel compleet. Vier de memorabele oranjemomenten die bij Nederland horen met een schitterend juweel dat nationale trots en saamhorigheid symboliseert.

Ontvang je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze Boutiques. Ons team staat klaar om je te helpen het perfecte oranje sieraad of horloge te vinden dat bij jou past.