Herenhorloges kopen: high-end en luxe merken - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Herenhorloges

Herenhorloges

Bij GASSAN vindt u een grote collectie herenhorloges van 60 bekende horlogemerken. Verschillende high-end horloges als Rolex, IWC, OMEGA, Jaeger-LeCoultre en Cartier. GASSAN Diamonds heeft een bijzonder assortiment.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Herenhorloge kopen

Herenhorloges zijn er in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Over het algemeen zijn herenhorloges groter dan dameshorloges. Dit komt doordat een herenpols vaak groter is dan een damespols. Omdat het herenhorloge meestal groter is, zitten er vaak ook meer snufjes verwerkt in de wijzerplaat. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Ook herenhorloges kunnen, net als dameshorloges, eenvoudig en stijlvol zijn vormgegeven.


Exclusieve merken bij GASSAN

GASSAN Diamonds staat al sinds 1945 bekend om haar grote assortiment high-end herenhorloges. GASSAN is een van de officiële dealers van onder andere ROLEX, Jaeger-LeCoultre, Cartier, OMEGA, Breitling en TUDOR. U kunt al deze mooie merken komen bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam of ons aanbod online bekijken.

Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre is een invloedrijke speler in de geschiedenis van de horlogerie. Het merk is opgericht in 1833 door Antoine LeCoultre en zijn zoon. Tegenwoordig is het een bedrijf met meer dan 1.200 werknemers. De horlogemakers, ingenieurs en ambachtslieden van het Zwitserse merk zijn altijd op zoek naar de nieuwe, technische perfectie voor hun bijzondere herenhorloges.

Cartier

Bij Cartier staan creativiteit, expertise en vakmanschap centraal bij de ontwikkeling van luxueuze horloges. Het merk is in 1847 opgericht in Parijs en is tot op de dag van vandaag een van de meest gewaardeerde bedrijven in de luxegoederenindustrie. In de webshop van GASSAN Diamonds vindt u Cartier herenhorloges uit onder andere de series Drive de Cartier, Tank, Ballon Blue de Cartier en Baignoire.

Mannenhorloge gemaakt van hoogwaardige materialen

Bij het uitzoeken van een horloge is het belangrijk dat het uurwerk aansluit bij uw persoonlijkheid. Bij GASSAN heeft u bijvoorbeeld de keuze uit diverse horloges met een stalen band, een leren band, een siliconen band en een gouden band. Ook combinaties tussen verschillende materialen is een optie bij GASSAN.

Herenhorloge online kopen

Een groot deel van ons assortiment herenhorloges is online te bestellen. U gebruikt het filter bovenaan de pagina om te sorteren op bijvoorbeeld prijs of horlogemerk. Klik op het uurwerk naar keuze en u ziet direct of u het product online kunt bestellen. Druk hiervoor op de oranje knop ‘In winkelwagen’. Rond uw bestelling vervolgens af door de gevraagde gegevens in te voeren. Bestelt u het mannenhorloge voor 15:00 uur? Dan bezorgen we het horloge morgen bij u thuis.


Wilt u een herenhorloge cadeau doen? We pakken hem graag voor u in. Geef bij uw online bestelling aan dat het een cadeau is en we voorzien het horloge van een luxe cadeauverpakking. Ook zorgen we ervoor dat er geen factuur van onze website wordt meegeleverd. De cadeauservice van GASSAN Diamonds is geheel kosteloos. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op ons hoofdkantoor. We zorgen er dan voor dat u de betreffende horloges bij GASSAN HQ kunt bekijken.

Verzekering van de horloges bij verzending

GASSAN Diamonds is verantwoordelijk voor de professionele verzending en bezorging van uw horloge. Het pakket is dan ook verzekerd vanaf het moment van verzending tot aan de ontvangst. We werken bovendien samen met grote postorderbedrijven als PostNL en UPS. U krijgt daarom altijd een track & trace-code toegestuurd wanneer uw horloge ons magazijn verlaat. Met deze code kunt u uw bestelling volgen.


Overige juwelen

Naast verschillende herenhorloges kunt u bij GASSAN terecht voor unieke dameshorloges, mooie ringen, stralende armbanden, schitterende colliers en oogverblindende oorjuwelen. Bekijk alle horloges en juwelen online.

Maak een afspraak bij GASSAN om de horloges te bekijken

We kunnen ons voorstellen dat u twijfelt tussen een aantal herenhorloges. Bij GASSAN Diamonds heeft u daarom de mogelijkheid om de horloges in onze Boutiques te bekijken en te passen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op ons hoofdkantoor: we zorgen er dan voor dat u de betreffende horloges bij GASSAN kunt bekijken. Op de pagina van het door u gewenste horloge geeft u via de oranje button uw wensen aan.