Jaeger-LeCoultre horloges: sinds 1833 - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Jaeger-LeCoultre

Sinds 1833 is Jaeger-LeCoultre een toonaangevende speler in de geschiedenis van de horlogerie. Tegenwoordig werken er ruim 1200 horlogemakers, ingenieurs en ambachtslieden met een schat aan kennis, ervaring en een constante zoektocht naar technische perfectie.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Jaeger-LeCoultre

Op het moment dat de Zwitserse horloge industrie nog vanuit huis werd beoefend, besloten Antoine LeCoultre en zijn zoon alle expertises op het gebied van Haute Horlogerie onder één dak samen te voegen. LeCoultre & Cie werd op die manier de eerste Manufacture in de Vallée du Joux. Met hun bijzondere talenten creëren zij steeds weer nieuwe verrassende collecties zoals de Reverso, Master, Rendez-Vous, Duomètre, Geophysic® en de Atmos. In samenwerking met GASSAN, heeft het Zwitserse horlogemerk Jaeger-LeCoultre in 2014 haar eerste Boutique geopend in Amsterdam. Vragen over Jaeger-LeCoultre? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.

Jaeger-LeCoultre Reverso

De Jaeger-LeCoultre Reverso is majestueus, verrassend en attractief. Het model is ontstaan in de jaren 30 en is speciaal ontworpen voor de officieren van het Britse leger die gestationeerd waren in India. Zij speelden graag polo, een sport die er ruig aan toe kan gaan. Jaeger ontwierp de Reverso, een horloge met een kantelbare wijzerplaat. Dit beschermde het uurwerk tegen rake klappen van de houten hamers. Vandaag de dag is de grensverleggende Reverso nog altijd een van de bekendste Jaeger-LeCoultre horloges.

Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous

De Rendez-Vous is een ode aan een oude traditie. De eerste polshorloges werden namelijk ontworpen voor vrouwen. Met de Rendez-Vous collectie eert Jaeger-LeCoultre de moderne vrouw. Het elegante lijnenspel, de hypnotische complicaties en delicate finishing touches: de Rendez-Vous biedt een universum aan nuances. Uit iedere hoek is het horloge even gracieus. De collectie combineert het beste van esthetiek en mechaniek en is een ode aan de schoonheid van de vrouwelijke pols.

Jaeger-LeCoultre Master

De Jaeger Master focust zich op de essentiële functies van een herenhorloge. Elk model heeft zijn eigen complicaties en eigenschappen, maar wat ze allemaal gemeen hebben is de ronde vorm en de fijne details. Het horloge straalt puurheid uit; elegantie, precisie en een minimalistisch design. De Master Ultra Thin is het perfecte voorbeeld van finesse en functionaliteit in een ultradunne behuizing. De Jaeger-LeCoultre Master biedt iedere man een uniek, tijdloos en klassiek ogend polshorloge dat geschikt is voor elke gelegenheid.

Jaeger-LeCoultre Geophysic

De naam van dit Jaeger polshorloge is geïnspireerd op het jaar 1958. Vanwege de vele expedities en wetenschappelijke ontdekkingen die dat jaar werden gedaan, werd het jaar benoemd tot International Geophysical Year. Onder het simplistische uiterlijk van de Geophysic gaat dan ook veel complexiteit schuil. Zo zijn de horloges uitgerust met Gyrolab, een uniek balanswiel met een non-circulaire configuratie. Het mechanisme zorgt voor minder luchtweerstand, wat het horloge uiterst precies maakt. De Jaeger-LeCoultre is een horloge voor de avontuurlijke man.