Jaeger-LeCoultre Reverso horloge - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Jaeger-LeCoultre Reverso

De Jaeger-LeCoultre Reverso is majestueus, verrassend en attractief. Het model is ontstaan in de jaren 30 en is speciaal ontworpen voor de officieren van het Britse leger die gestationeerd waren in India.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Jaeger-LeCoultre Reverso

De Jaeger-LeCoultre Reverso is majestueus, verrassend en attractief. Het model is ontstaan in de jaren 30 en is speciaal ontworpen voor de officieren van het Britse leger. Op dat moment waren zij gestationeerd in India. Zij speelden graag polo, een sport die er ruig aan toe kan gaan. Speciaal voor hen ontwierp Jaeger de Reverso, een horloge met een kantelbare wijzerplaat. Dit beschermde het uurwerk tegen rake klappen van de houten hamers. Vandaag de dag is de grensverleggende Reverso nog altijd een van de bekendste Jaeger-LeCoultre horloges. Kom de Reverso horloges bekijken in een van onze GASSAN Boutiques in Amsterdam. We helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte horloge.