Rado horloges: bekijk de gehele collectie - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Rado horloges

Het Zwitserse horlogemerk Rado is opgericht in 1917 door de drie gebroeders Schlup. Al bijna drie decennia staan creativiteit en technologie voorop in de productlijn. Het resultaat is unieke kunstwerken die met uitmuntend vakmanschap geproduceerd zijn.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Rado horloges

Het Zwitserse horlogemerk Rado is opgericht in 1917 door de drie gebroeders Schlup. Al bijna drie decennia staan creativiteit en technologie voorop in de productlijn. Het resultaat is unieke kunstwerken die met uitmuntend vakmanschap geproduceerd zijn. Rado is verantwoordelijk voor het eerste krasvrije horloge: de DiaStar 1. Sindsdien behoort het merk tot de top van de horlogemerken. Rado horloges zijn te herkennen aan de gladde en stijlvolle modellen. Inmiddels zijn er al minstens tien verschillende Rado collecties uitgebracht. GASSAN verkoopt Rado horloges ook in de GASSAN Boutiques. Kom langs bij een van onze vier winkels in Amsterdam. Wist u dat wij ook twee ateliers op Schiphol hebben? Daarnaast hebben we diverse winkels die in het buitenland gevestigd zijn.

Rado True

De Rado True collectie bestaat uit diverse kleuren keramiek: zwart, metallic en wit. Sommige modellen zijn ontworpen door bekende designers, zoals Sam Amoia, architect Oskar Zieta en Rainer Mutsch. Er is een aparte lijn van True Thinline modellen, die bestaan uit extreem platte horlogekasten met een lager gewicht. De horloges hebben een zogenoemde monobloc-kast, wat betekent dat de kast uit één geheel bestaat.

Rado Diamaster

De DiaMaster is de klassieke variant onder de Rado horloges. Het is de opvolger van het allereerste krasvrije horloge: de DiaStar 1. Een DiaMaster heeft een grote wijzerplaat en een keramieken of carbonstalen kast. U kiest voor een horlogeband van leder, keramiek of staal. Het minimalistische model is sterk en heeft een quartz of automatisch uurwerk.

Rado Ceramica

De Ceramica is in 1990 ontworpen door de industriële designer Konstantin Grcic en is een van de bouwstenen van Rado. Het is het eerste horloge dat volledig is gemaakt van duurzaam keramiek. Het originele Rado horloge staat bekend om zijn vierkante kast met even brede horlogeband. De modellen zijn verkrijgbaar in het zwart, grijs en wit. Het Rado horloge heeft een minimalistische look en is voor zowel heren als dames beschikbaar.

Rado Centrix

De horlogeband van de Rado Centrix collectie bestaat uit keramiek. De horlogekast bestaat uit edelstaal met een PVD-coating. Sommige varianten hebben een open wijzerplaat, waardoor u het achterliggende uurwerk kunt zien. Deze modellen staan bekend als de Open Heart-modellen. Er bestaat ook een Rado Centrix Diamonds met ingezette diamanten.