Captain Cook kopen – Gassan.com
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Captain Cook

De Rado Captain Cook, die nieuw terrein in vintage horloges in kaart brengt, is een vanzelfsprekende keuze voor moderne ontdekkingsreizigers. De vintage details en up-to-date kenmerken maken het een perfect horloge voor mannen en vrouwen. De Captain Cook High-Tech Ceramic Diver is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling door Rado, de bekende "Master of Materials" van Zwitserland. Dit model is verkrijgbaar in diverse indrukwekkende varianten en verenigt de nieuwste hightech keramische productietechnieken en de meest innovatieve uurwerken van het merk.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Rado horloges

Het Zwitserse horlogemerk Rado is opgericht in 1917 door de drie gebroeders Schlup. Al bijna drie decennia staan creativiteit en technologie voorop in de productlijn. Het resultaat is unieke kunstwerken die met uitmuntend vakmanschap geproduceerd zijn. Rado is verantwoordelijk voor het eerste krasvrije horloge: de DiaStar 1. Sindsdien behoort het merk tot de top van de horlogemerken. Rado horloges zijn te herkennen aan de gladde en stijlvolle modellen. Inmiddels zijn er al minstens tien verschillende Rado collecties uitgebracht. GASSAN verkoopt Rado horloges ook in de GASSAN Boutiques. Kom langs bij een van onze vier winkels in Amsterdam. Wist u dat wij ook twee ateliers op Schiphol hebben? Daarnaast hebben we diverse winkels die in het buitenland gevestigd zijn.