Seiko horloges kopen: o.a. Astron en Velatura - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Seiko Astron

Seiko Astron

In 1969 was de geboorte van het allereerste Quartz horloge een feit. Met de introductie van het eerste Astron Quartz horloge veranderde Seiko de manier waarop we naar de tijd keken. Vanaf dat moment stond de Seiko Astron bekend als een revolutionaire uitvinding in de wereld van horloges.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Seiko Astron

In 1969 was de geboorte van het allereerste Quartz horloge een feit. Met de introductie van het eerste Astron Quartz horloge veranderde Seiko de manier waarop we naar de tijd keken. Vanaf dat moment stond de Seiko Astron bekend als een revolutionaire uitvinding in de wereld van horloges. U kunt altijd op het Astron horloge rekenen als u de exacte tijd wilt weten, waar u zich ook op de wereld bevindt.Het horloge past zich vanzelf aan. Een bekend model binnen de Astron collectie is de Astron GPS Solar. Dit horloge maakt gebruik van door licht opgewekte energie om contact te leggen met meerdere satellieten. Met één druk op de knop past het horloge zich aan uw tijdzone aan. Zo bent u overal op de wereld verzekerd van de exacte tijd, met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar.