Seiko horloges kopen: o.a. Astron en Velatura - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Seiko

Seiko horloges

Seiko is het horlogemerk dat staat voor hoogwaardige uurwerken met een sportief design. Seiko maakt zowel dameshorloges als herenhorloges en is bekend van een aantal spraakmakende collecties: Astron, Presage, Prospex en Seiko 5 Sports.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Seiko horloges

Seiko is het horlogemerk dat staat voor hoogwaardige uurwerken met een sportief design. Seiko maakt zowel dameshorloges als herenhorloges en is bekend van een aantal spraakmakende collecties: Astron, Presage, Velatura, Sportura, Prospex en Premier. Het merk combineert baanbrekende prestaties met een unieke, stijlvolle uitstraling. Het veelzijdige aanbod van Seiko bestaat uit voordelige Quartz horloges tot aan echte chefs-d’œuvre met minutenrepetitie. Ontdek de futuristische horloges met een slank en stijlvol design. GASSAN is officiële dealer van Seiko en biedt twee jaar garantie op het uurwerk van het horloge. Vragen over Seiko? Benader ons via chat, contactformulier, telefoon of mail.

Seiko Astron

In 1969 lanceerde Seiko het allereerste Quartz horloge een feit ter Wereld de Astron Quartz. Met de introductie veranderde Seiko de manier waarop we naar de tijd keken, tot die dag waren er uitsluitend mechanische horloges. Vanaf dat moment stond de Seiko Astron bekend als een revolutionaire uitvinding in de wereld van horloges.  Met de nieuwste generatie Astron GPS Solar horloges kunt U waar ook ter Wereld op knopdruk de exacte tijd aflezen Dit horloge maakt gebruik van door licht opgewekte energie om daarmee contact te leggen met meerdere satellieten. Met één druk op de knop past het horloge zich aan uw tijdzone aan waar ook ter Wereld zich bevindt met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar

Seiko Prospex

De Seiko Prospex collectie omvat horloges voor elke sportieve uitdaging. Na het maken van het eerste duikershorloge in 1965, is Seiko er keer op keer in geslaagd om te voldoen aan de hoge verwachtingen van sport- en professionele duikers. Prospex onderscheidt drie segmenten. SEA, met een brede Seiko Diver’s collectie. SKY, een avontuurlijk pilothorloges collectie en LAND, horloges die zijn uitgerust met een draaibare kompasring. Prospex is de ideale collectie voor de avonturier. Seiko Prospex is partner van Padi en ondersteunt daarnaast het “Save the Oceans”project.

Seiko Presage

Sublieme mechanische horloges uit Japan. Meer dan 100 jaar geleden produceerde Seiko Japans' eerste polshorloge en legde daarmee de basis onder een inmiddels lange traditie van groot vakmanschap. Tot op de dag van vandaag delen de horlogemakers van Seiko de passie voor innovatie en vakmanschap bij het creëren, assembleren en inspecteren van de mechanische horloges van Seiko. Uitmuntend vakmanschap vormt de basis voor de hoge standaard van Seiko’s mechanische Presage horloges.

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports is nieuw leven ingeblazen met de creatie van een nieuwe collectie. Het ontwerp is op één van Seiko's geliefdste sporthorloges, de Seiko Sportmatic 5, uit de jaren 60 geïnspireerd welke al meer dan 50 jaar synoniem staat voor geweldige betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties voor een prijs die liefhebbers van mechanische horloges wereldwijd erg aansprak. De '5' stond voor de belofte dat ieder Seiko 5 uurwerk was voorzien van 5 essentiële kenmerken: automaat kaliber, dag-datum weergave op de 3-uur positie, water resistance, een ingebedde kroon op de 4-uur positie en een degelijke kast en band. Het nieuwe ontwerp is voorzien van een gemoderniseerde versie van de vermaarde kast, de bekende pijlvormige wijzers, de karakteristieke 3D urenmarkeringen en de eenzijdig roterende bezel. De collectie is onderverdeeld in 5 speciale stijllijnen: Sports, Suits, Specialist, Street en Sense.