Seiko horloge kopen – Bekijk de collectie – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Seiko horloges

Seiko is het horlogemerk dat staat voor hoogwaardige uurwerken met een sportief design. Seiko maakt zowel dameshorloges als herenhorloges en is bekend van een aantal spraakmakende collecties: Astron, Presage, Prospex en Seiko 5 Sports. Bekijk ze online of kom langs in een van onze Boutiques in Amsterdam of Rotterdam.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

De geschiedenis van Seiko horloges

Seiko is een Japans horlogemerk dat opgericht is door Kintaro Hattori. In 1881 opende hij zijn eigen klokkenwinkel en in 1892 begon hij met het produceren van klokken onder de naam ‘Seikosha’, wat ‘huis van precisie’ betekent. Door de jaren heen is Seiko uitgegroeid tot een van de bekendste horlogemerken ter wereld.

Seiko combineert baanbrekende prestaties met een unieke, stijlvolle uitstraling. Het veelzijdige aanbod van Seiko bestaat uit voordelige Quartz horloges tot aan echte chefs-d’œuvre met minutenrepetitie. Ontdek de futuristische horloges met een slank en stijlvol design. GASSAN is officiële dealer van Seiko en biedt twee jaar garantie op het uurwerk van het horloge. Wilt u een Seiko kopen, maar heeft u nog vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak in een van onze Boutiques in Amsterdam of Rotterdam. Dan helpen we u graag verder.

Seiko Astron

In 1969 lanceerde Seiko het allereerste Quartz horloge ter wereld: de Astron Quartz. Met de introductie veranderde Seiko de manier waarop we naar de tijd keken, tot die dag waren er uitsluitend mechanische horloges. Vanaf dat moment stond de Seiko Astron bekend als een revolutionaire uitvinding in de wereld van horloges. Met de nieuwste generatie Astron GPS Solar horloges kunt u waar ook ter wereld op knopdruk de exacte tijd aflezen Dit horloge maakt gebruik van door licht opgewekte energie om daarmee contact te leggen met meerdere satellieten. Met één druk op de knop past het horloge zich aan uw tijdzone aan, waar u zich ook bevindt met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar.

Seiko Prospex

De Seiko Prospex collectie omvat horloges voor elke sportieve uitdaging. Na het maken van het eerste duikershorloge in 1965, is Seiko er keer op keer in geslaagd om te voldoen aan de hoge verwachtingen van sport- en professionele duikers. Prospex onderscheidt drie segmenten. SEA, met een brede Seiko Diver’s collectie. SKY, een avontuurlijke collectie pilotenhorloges en tot slot LAND, horloges die zijn uitgerust met een draaibare kompasring. Prospex is de ideale collectie voor de avonturier. Seiko Prospex is partner van Padi en ondersteunt daarnaast het “Save the Oceans” project.

Seiko Presage

Sublieme mechanische horloges uit Japan. Meer dan 100 jaar geleden produceerde Seiko Japans' eerste polshorloge en legde daarmee de basis onder een inmiddels lange traditie van groot vakmanschap. Tot op de dag van vandaag delen de horlogemakers van Seiko de passie voor innovatie en vakmanschap bij het creëren, assembleren en inspecteren van de mechanische horloges van Seiko. Uitmuntend vakmanschap vormt de basis voor de hoge standaard van Seiko’s mechanische Presage horloges.

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports is nieuw leven ingeblazen met de creatie van een nieuwe collectie. Het ontwerp is op één van Seiko’s meest geliefde sporthorloges, de Seiko Sportmatic 5, uit de jaren 60 geïnspireerd. Dit model staat al meer dan 50 jaar synoniem voor geweldige betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties voor een prijs die liefhebbers van mechanische horloges wereldwijd erg aansprak.

De '5' stond voor de belofte dat ieder Seiko 5 uurwerk was voorzien van 5 essentiële kenmerken: automaat kaliber, dag-datum weergave op de 3-uur positie, water resistance, een ingebedde kroon op de 4-uur positie en een degelijke kast en band. Het nieuwe ontwerp is voorzien van een gemoderniseerde versie van de vermaarde kast, de bekende pijlvormige wijzers, de karakteristieke 3D urenmarkeringen en de eenzijdig roterende bezel. De collectie is onderverdeeld in 5 speciale stijllijnen: Sports, Suits, Specialist, Street en Sense.

Seiko horloges voor dames en heren

Dankzij de uiteenlopende lijnen van het Japanse merk vindt u in het assortiment diverse Seiko dameshorloges en Seiko herenhorloges. De horloges voor dames zijn stuk voor stuk elegante juwelen die dankzij het verfijnde precisiewerk perfect tot hun recht komen om een vrouwenpols. Gaat u voor een ware eyecatcher die uw outfit helemaal afmaakt of liever voor een subtieler model dat perfect past bij uw dagelijkse activiteiten? De keuze is aan u!

Het jarenlange bestaan van dit merk brengt een groot aanbod met zich mee en dit geldt ook voor de Seiko horloges voor heren. U kiest uit sportieve, stijlvolle en unieke uurwerken die stuk voor stuk voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het horlogemerk.

Seiko horloge kopen?

Heeft u interesse in een Seiko horloge? Bij GASSAN staan we voor u klaar. U kunt uw Seiko horloge eenvoudig online kopen. Voeg het gewenste model simpelweg toe aan uw winkelwagen, vul uw gegevens in en kies de gewenste betaalmethode. Uw bestelling wordt altijd verzekerd verzonden.

Daarnaast bent u van harte welkom in een van onze Boutiques in Amsterdam of Rotterdam. Hier luisteren onze specialisten naar uw wensen en geven advies op maat. Ook kunt u ieder Seiko uurwerk zo in het echt bewonderen en voelen.