Seiko Prospex horloge kopen – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Seiko Prospex

Seiko is officieel partner van PADI™ (Professional Association of Diving Instructors). De gedeelde passie voor duiksport en het beschermen van oceanen leidden onder andere tot het Prospex horloge: het uurwerk voor op land, zee en in de lucht. In de Prospex collectie komt alle opgebouwde expertise van Seiko samen.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Over Seiko Prospex

Seiko is een van de bekendste horlogemerken ter wereld. Dit Japanse merk maakt al meer dan 130 jaar betrouwbare uurwerken. De Seiko Prospex is ontworpen om te presteren onder de extreemste omstandigheden, zowel op het land als in het water en de lucht. De allereerste Seiko Prospex Diver kwam in 1966 op de markt, wat uiteindelijk resulteerde in nog veel meer duik- en pilotenhorloges. Bijvoorbeeld de Seiko Prospex Solar, die zich oplaadt door middel van zonlicht. Een ideale uitkomst als u vaak buiten bent.

Seiko Prospex horloge: sportief en avontuurlijk

Dit krachtige en sportieve horloge voldoet aan de hoge eisen van professionele duikers. De Prospex collectie bestaat niet alleen uit speciale duikershorloges, maar ook uit 'land' horloges voor de echte avonturier. Uitgerust met een kompas is uw Prospex horloge de ideale kameraad om mee op pad te gaan.

Wat maakt een Seiko Prospex horloge uniek?

Bij Seiko Prospex draait het vooral om een uniek aanbod van grensverleggende sport- en avontuurhorloges. Inmiddels bestaat de collectie uit meer dan zestig horloges met ieder een origineel uiterlijk. Rood, blauw, zwart en zilver zijn enkele kleuren die vaker terugkeren in de collectie. Tegelijkertijd kunt u altijd rekenen op kwaliteit, stevigheid en betrouwbaarheid. Met dit stijlvolle uurwerk om uw pols, mist u geen enkele seconde en dus gaat er geen kostbare tijd verloren. Het zal u niet verrassen dat alle horloges waterdicht zijn en prima functioneren onder de extreemste omstandigheden. Bovendien kan een Seiko Prospex Diver of Seiko Prospex Solar uitstekend tegen een stootje. Een must-have voor iedere avonturier.

Bewonder de Seiko Prospex herenhorloges

Een exclusieve Seiko Prospex kopen? Bekijk het aanbod online bij GASSAN of in een van onze Boutiques. We zijn de officiële dealer van dit horlogemerk en bieden u de keuze uit talloze Seiko Prospex horloges aan. Maak meteen een afspraak om de uitgebreide collectie met eigen ogen te bewonderen.