Seiko Prospex horloges kopen - GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
Seiko Prospex

Seiko Prospex

Seiko is officieel partner van PADI™ (Professional Association of Diving Instructors). De gedeelde passie voor duiksport en het beschermen van oceanen leidden onder andere tot het Prospex horloge: het uurwerk voor op land, zee en in de lucht. In de Prospex collectie komt alle opgebouwde expertise van Seiko samen.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Gassan Diamonds HQ

Seiko Prospex

Seiko is officieel partner van PADI™ (Professional Association of Diving Instructors). De gedeelde passie voor duiksport en het beschermen van oceanen leidden onder andere tot het Prospex horloge: het uurwerk voor op land, zee en in de lucht. In de Prospex collectie komt alle opgebouwde expertise van Seiko samen. Dit krachtige en sportieve horloge voldoet aan de hoge eisen van professionele duikers. De Prospex collectie bestaat niet alleen uit speciale duikershorloges, maar ook uit ‘land’ horloges voor de echte avonturier. Uitgerust met een kompas is uw Prospex horloge de ideale kameraad om mee op pad te gaan.