GASSAN 121® juwelen: online kopen bij GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN 121

Mit Stolz präsentiert GASSAN Diamonds die nächste Stufe der Perfektion, einen atemberaubenden Diamantschliff: den GASSAN 121 ®. Der GASSAN 121 ® lässt sich wunderschön in einem Ohrring-Set, Ring-Set oder Collier tragen.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

GASSAN 121®

GASSAN Diamonds presenteert met bijzondere trots de volgende stap tot perfectie, een adembenemende slijpvorm: de GASSAN 121 ®. Met maar liefst 121 facetten is deze slijpvorm uniek in haar soort. In vergelijking met de traditionele briljant slijpvorm heeft de GASSAN 121 ®, 16 extra facetten op de bovenkant en 48 extra facetten aan de onderkant, waardoor er een perfecte en spectaculaire schittering ontstaat (erkend door de WTOCD). De GASSAN 121 ® staat prachtig in een zelf uit te kiezen oorbel zetting, ring zetting of collier. GASSAN is de officiële dealer van GASSAN 121 ® en verkoopt de juwelen online en in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de juwelen te presenteren. U kunt hiervoor de onderstaande button gebruiken. Vragen over GASSAN 121 ®? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.

GASSAN 121® juwelen

De GASSAN 121® diamanten onderscheiden zich van de rest door de unieke slijpvorm. GASSAN is erin geslaagd een diamant te creëren die voorzien is van 121 facetten. De schittering die ontstaat wanneer licht het juweel raakt is adembenemend. U kunt de diamant in elk type juweel laten plaatsen.

GASSAN 121® oorbellen

U kunt bij GASSAN zelf beslissen in welk type juweel u de diamant plaatst. Zo kunt u er voor kiezen de diamant in prachtige oorjuwelen te plaatsen. Met een subtiel halssieraad maken de oorjuwelen de look af.

GASSAN 121® colliers

Indien u liever uw oorjuwelen rustig en subtiel houdt, kiest u voor een prachtig halsjuweel. Deze colliers zijn echte eyecatchers. U zult versteld staan van de schittering van deze prachtige diamant.

GASSAN 121® ringen

Bent u, net als wij, gefascineerd door deze prachtige diamant en wilt u deze aan uw collectie toevoegen? U kunt uw gewenste juweel bestellen via onze website. Daarnaast kunt u onze collectie bekijken in een van onze Boutiques. Zo laat u zich betoveren door de schittering van de diamant. Weet u al wat u wilt? Bestel het juweel dan online. Indien u uw bestelling voor 15:00 uur op een doordeweekse dag plaatst, ontvangt u uw bestelling de volgende dag al thuis. U kunt bij GASSAN ook terecht voor diverse trouwringen en horloges.