Valentijnscadeaus – Sieraden & juwelen – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Valentijnscadeaus

Verras een belangrijk persoon in je leven tijdens Valentijnsdag 2024 met een prachtig sieraad of juweel als valentijnscadeau. Bekijk de collectie online en vind het ideale geschenk of kom langs in een van onze Boutiques in Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijk advies.

Valentijnsdag bij GASSAN

Valentijnsdag is voor iedereen, of het nou gaat om je partner, een geliefd familielid of je beste vriend of vriendin, het belangrijkste is het plezier dat je haalt uit het geven van een prachtig cadeau. Daarnaast is Valentijnsdag voor jezelf, want jezelf verwennen met een mooi cadeau is minstens zo belangrijk en leuk. Met de Valentijn collectie van GASSAN vind je het perfecte juweel dat symbool staat voor onvoorwaardelijke liefde. Hiermee geniet je tijdens Valentijnsdag 2024 optimaal van de gift of giving.

GASSAN biedt een prachtige collectie Valentijn sieraden en juwelen die perfect zijn om je geliefde mee te verrassen. Onze zorgvuldig geselecteerde stukken combineren vakmanschap met tijdloze elegantie, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een gedenkwaardig valentijnscadeau.

Shop The Look

Valentine's Day

Verras met een origineel valentijnscadeau van onze luxe merken

Laat je inspireren door onze unieke en originele valentijnscadeaus. Bij GASSAN vinden we dat elk cadeau perfect moet aansluiten bij de stijl van de ontvanger. Daarom vind je bij ons juwelen en horloges van verschillende high-end merken, zoals Choices by DL, Gigi by GASSAN, Messika, Chopard, Cartier, GASSAN pre-owned horloges en meer.

CHOICES BY DL

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Hoe mooi is het om de kleuren van de liefde te verwerken in een cadeau? Met de kleurstenen uit de collectie van Choices by DL is dit mogelijk en kun je jouw geliefde deze Valentijn verrassen met schitterende roze en rode kleurstenen. Op deze manier wordt Valentijnsdag 2024 onvergetelijk!

Op zoek naar het beste valentijnscadeau

Het beste valentijnscadeau is iets persoonlijks en hangt af van de ontvanger. Onze exclusieve collectie is dan ook met zorg samengesteld om zo aan elke smaak te voldoen. Bij GASSAN ontdek je originele valentijnscadeaus in verschillende stijlen voor zowel hem als haar. Wat dacht je van een gouden set oorbellen of een stralende collier?

Gigi by GASSAN

Ook de Gigi by GASSAN collectie bestaat uit prachtige juwelen die perfect zijn als betekenisvol cadeau op Valentijnsdag. In de Lucky Love lijn staat liefde centraal en dit zie je terug in de elegante designs, waar ‘LOVE’ en de hartjesvorm voor het romantische karakter van de juwelen zorgen.

Shop The Look

Valentine's Day

GASSAN pre-owned

De horloges van GASSAN pre-owned dragen elk een uniek en persoonlijk verhaal met zich mee. De vorige eigenaren hebben veel mooie momenten gecreëerd tijdens het dragen van het horloge, maar vonden het tijd om iemand anders gelukkig te maken met de bijzondere en sterk gewilde items. Verras jezelf of een speciaal iemand in jouw leven met een prachtig pre-owned horloge zodat opnieuw prachtige herinneringen gemaakt kunnen worden. 

Valentijnscadeaus voor hem

Ben je op zoek naar een valentijnscadeau voor de favoriete man in je leven? Dankzij ons uitgebreide aanbod zit er ongetwijfeld een passend juweel tussen. Kies bijvoorbeeld een prachtig pre-owned uurwerk voor zijn collectie of schenk hem een gloednieuw horloge. Een uniek valentijnscadeau als dit geeft een extra betekenis aan het juweel en laat je geliefde stilstaan bij jullie bijzondere band.

Valentijnscadeaus voor haar

Het vinden van een geschikt valentijnscadeau voor de belangrijkste vrouw in je leven kan een moeilijke opgave zijn. Met een juweel of sieraad dat perfect aansluit bij haar smaak en persoonlijkheid, laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter. Denk bijvoorbeeld aan een elegante en minimalistische armband of een indrukwekkende ring met diamanten die een ware eyecatcher is. Met zo’n uniek geschenk maak je van Valentijnsdag 2024 een blijvende herinnering en bekroon je de waardevolle relatie met je geliefde.

Ontvang je graag advies?

Heb je vragen of wil je advies inwinnen? Schroom niet en neem contact met ons op of kom langs in een van onze Boutiques in Amsterdam of Rotterdam. Maak een afspraak en we helpen je graag met het vinden van het perfecte valentijnscadeau.