Chopard horloges en juwelen sinds 1860 - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Chopard juwelen

Louis-Ulysse Chopard richtte zijn eigen atelier op in 1860 in Sonvilier, de Zwitserse Jura. Sinds 1963 is Chopard eigendom van de familie Scheufele. Chopard heeft zijn reputatie opgebouwd met de iconische collecties: Happy Diamonds, Happy Sport en Mille Miglia. 

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Chopard horloges en juwelen

Chopard is zeer bekend om zijn creatie van hoogwaardige sieraden, zoals de Red Carpet en de Green Carpet collectie. De eigenaar van Chopard is een oldtimerverzamelaar en neemt jaarlijks deel aan de oldtimerrace in Italië, waar de collectie Mille Miglia naar is vernoemd. ‘Mille Miglia’ betekent ‘duizend mijl’ en was tussen 1927 en 1957 een van de bekendste endurance races. Chopard is ook partner van het Cannes filmfestival, waarvoor het bedrijf de Gouden Palm-award heeft ontworpen. Daarnaast dragen filmsterren op de rode loper regelmatig Chopard juwelen. Het gehele proces van ontwerp tot distributie is onafhankelijk en verticaal sterk geïntegreerd. Er zijn inmiddels meer dan 1.400 verkooppunten en 160 Chopard winkels. Geef een Chopard horloge of sieraad cadeau en laat hem gratis inpakken. Indien u vandaag nog vóór 15:00 uur bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. GASSAN verkoopt Chopard in de GASSAN Boutiques.

De geschiedenis van Chopard

Louis-Ulysse Chopard richtte in 1860 een eigen uurwerkenfabriek op in Sonvilier, Zwitserland. Hij concludeerde op 24-jarige leeftijd dat hij meer winst zou maken met complete horloges dan enkel de mechaniek. Chopard werd bekend door het produceren van uitzonderlijk nauwkeurige horloges met een hoge mate van technische verfijning. Sinds de oprichting is het bedrijf drie generaties in de familie gebleven, waarna het werd doorverkocht aan Karl Scheufele III, een Duitse goudsmid die destijds al een eigen juwelierszaak met horloges bezat. In 1967 produceerde Chopard voor het eerst zijn kenmerkende horloges met ‘zwevende’ diamanten achter saffierglas.

Chopard partnerschap

De eigenaar van Chopard is een oldtimerverzamelaar en neemt jaarlijks deel aan de oldtimerrace in Italië, waar de collectie Mille Miglia naar is vernoemd. ‘Mille Miglia’ betekent ‘duizend mijl’ en was tussen 1927 en 1957 een van de bekendste endurance races. Tegenwoordig wordt de race enkel gereden in oldtimers uit de tijdsperiode waarin de officiële race plaatsvond. Chopard is ook partner van het Cannes filmfestival, waarvoor het bedrijf de Gouden Palm-award heeft ontworpen. Daarnaast dragen filmsterren op de rode loper regelmatig Chopard juwelen.

Chopard horloges

De horloges van Chopard zijn elk met passie ontworpen. Het merk heeft voor zowel dames als heren prachtexemplaren in haar assortiment. Bij zowel de heren- als de damesmodellen heeft u de keuze uit verschillende modellen die zijn ingelegd met de meest schitterende diamanten.

Chopard juwelen

De juwelen van Chopard zijn, net als de horloges, beeldschoon. Deze pronkstukken zijn vaak voorzien van de welbekende ‘zwevende’ diamant. U heeft de keuze uit verschillende toonaangevende collecties.

Happy Spirit

Een steentje op het water laten ketsen, tellen hoeveel stapjes het maakt en dan betoverd kijken naar de uitwaaierende concentrische cirkels die ontstaan. Dat gaf je als kind een blij en vrij gevoel.

En dat is precies waaraan de vernieuwde 'Happy Spirit' collectie van Chopard appelleert. Alleen is het steentje in de vijver nu een diamant en zijn de cirkels van wit- of roségoud.