Panerai Radiomir - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Panerai Radiomir

De Panerai Radiomir is het eerste horloge van Officine Panerai. Het duikhorloge dankt zijn naam aan een op radium gebaseerde fluorescerende stof, waarvoor Panerai in 1916 octrooi aanvroeg. De kussenvormige behuizing, verfijnde bandaanzetten en een kegelvormige kroon, maken van de Panerai Radiomir een begeerd en prestigieus horloge.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Panerai Radiomir

De Panerai Radiomir is het eerste horloge van Officine Panerai. Het duikhorloge dankt zijn naam aan een op radium gebaseerde fluorescerende stof, waarvoor Panerai in 1916 octrooi aanvroeg. De kussenvormige behuizing, verfijnde bandaanzetten en een kegelvormige kroon, maken van de Panerai Radiomir een begeerd en prestigieus horloge. Elk model heeft zijn eigen complicaties en eigenschappen, maar kenmerkend voor alle Panerai Radiomir-modellen zijn de grote, stijlvolle en tijdloze kasten. Het horloge gaat al sinds het eerste ontwerp met de tijd mee, maar behoudt altijd de authentieke uitstraling van het merk.