Rolex Air-King van Oystersteel, M126900-0001 | GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Air-King

Oyster, 40 mm, Oystersteel

Prijs € 7.700 *

Rolex Air-King - 1/4

RolexAir-KingOyster, 40 mm, Oystersteel

Prijs € 7.700 *

REFERENTIE

126900

MODEL KAST

Oyster, 40 mm, Oystersteel

BEZEL

Glad

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

KALIBER

3230, Manufactuur Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

Oyster, massieve driedelige schakels

WIJZERPLAAT

Zwart

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

Zwarte wijzerplaat

De Air-King heeft een kenmerkende zwarte wijzerplaat met grote cijfers op 3, 6 en 9 uur en een prominente minutenschaal om de navigatietijd af te lezen. De naam Air-King staat op de wijzerplaat en heeft hetzelfde, speciaal voor het model ontworpen lettertype als de versie uit de jaren 50.

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

De Oyster-band

De Oyster-band is een perfecte balans van vorm, functie, esthetiek en techniek, ontworpen om zowel robuust als comfortabel te zijn. Hij is uitgerust met een Oysterlock-vouwsluiting, die onbedoeld openen voorkomt, en met het Easylink-verleng

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

De Air-King, een hommage aan de luchtvaartpioniers, spoort de drager aan om het lot in eigen hand te nemen. Rolex presenteert de gloednieuwe Oyster Perpetual Air King. Het horloge heeft een compleet vernieuwde kast met een kroonbeschermer en rechte zijkanten, zoals de meeste modellen uit de professionele categorie. Ook de verhoudingen van de band zijn gewijzigd, waarbij met name de middelste schakel is verbreed. Het model is voor het eerst voorzien van een Oysterlock-veiligheidssluiting. De wijzerplaat is eveneens gemoderniseerd. Deze ziet er evenwichtiger uit dankzij de toevoeging van een ‘0’ voor de ‘5’ op de minutenschaal. Elk interval van vijf minuten wordt nu aangeduid door twee cijfers.

Rolex Air-King
EEN EERBETOON AAN DE LUCHTVAART
Bekijk alle modellen

Contact GASSAN, officiële dealer van Rolex horloges

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK