Rolex Datejust van Oystersteel en goud, M126201-0031 | GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Datejust 36

Oyster, 36 mm, Oystersteel en Everose-goud

Prijs € 13.550 *

Rolex Datejust 36 - 1/4

RolexDatejust 36Oyster, 36 mm, Oystersteel en Everose-goud

Prijs € 13.550 *

REFERENTIE

126201

MODEL KAST

Oyster, 36 mm, Oystersteel en Everose-goud

BEZEL

Gewelfd

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

KALIBER

3235, Manufactuur Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

Jubilee, vijfdelige schakels

WIJZERPLAAT

Zilver, palmmotief

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

Zilverkleurige wijzerplaat

Rolex beschikt over de benodigde vakkennis en apparatuur om regelmatig met nieuwe looks voor de wijzerplaten van zijn horloges te komen. De ontwerpers van het merk hebben het traditionele sunray-motief – een karakteristiek kenmerk van Rolex-wijzerplaten – gebruikt als achtergrond waarop met een femtosecondelaser, die ultrakorte elektromagnetische pulsen gebruikt om het oppervlakte fijn te markeren, wordt gegraveerd. Het palmmotief, geïnspireerd door de weelderige plantenwereld, toont palmbladeren die elkaar overlappen en zorgen voor een spel van licht en schaduw.

Everose Rolesor

Goud is gewild vanwege zijn glans en klasse. Staal versterkt de stevigheid en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op een harmonieuze manier hun beste eigenschappen. Als een waar Rolex-kenmerk werd Rolesor vanaf het begin van de jaren 30 al gebruikt voor Rolex-horloges en werd als naam gepatenteerd in 1933. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

De Jubilee-band

Het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van Rolex-horlogebanden en -sluitingen, alsmede de strenge tests waar zij aan worden onderworpen, vereisen geavanceerde hightech. En zoals bij alle onderdelen van het horloge, garanderen esthetische controles door het menselijk oog een onberispelijke schoonheid. De Jubilee, een soepele en comfortabele metalen band met vijfdelige schakels, werd speciaal ontworpen voor de lancering van de Oyster Perpetual Datejust in 1945.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

Kleurrijk. Een beetje poëzie. Een gevoel van vernieuwing. De wijzerplaten van de nieuwe Datejust 31 barsten van de energie en zijn veelbelovend. Rolex presenteert drie nieuwe versies van de Datejust 31 met in het oog springende wijzerplaten met bloemenmotieven. Dit ontwerp, dat doet denken aan zomerse bloemenweiden, zijn 24 bloemen te zien die zich dankzij hun afwerking (gezonnestraald, mat of gegranuleerd) duidelijk van elkaar onderscheiden. In het hart van iedere bloem zit een diamant die hem van binnenuit verlicht.

Rolex Datejust
DE REFERENTIE VOOR HET KLASSIEKE HORLOGE
Bekijk alle modellen

Contact GASSAN, officiële dealer van Rolex horloges

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK