Rolex Day-Date van Goud, M228349RBR-0040 | GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Day-Date 40

Oyster, 40 mm, witgoud en diamanten

Prijs € 72.900 *

Rolex Day-Date 40 - 1/4

RolexDay-Date 40Oyster, 40 mm, witgoud en diamanten

Prijs € 72.900 *

REFERENTIE

228349RBR

MODEL KAST

Oyster, 40 mm, witgoud en diamanten

BEZEL

Bezet met diamanten

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

KALIBER

3255, Manufactuur Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

President, halfronde driedelige schakels

WIJZERPLAAT

Meteoriet bezet met diamanten

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

Wijzerplaat van meteoriet

Deze wijzerplaat heeft 10 baguette-geslepen diamanten. Metallic meteoriet is gevormd in de verre uithoeken van onze zonnestelsel en is afkomstig van een asteroïde die miljoen jaren geleden is geëxplodeerd. Reizend tussen de planeten koelen fragmenten van dit natuurlijke buitenaardse materiaal (dat voornamelijk bestaat uit ijzer en nikkel) elke miljoen jaar een paar graden Celsius af. Hierdoor ontstaat unieke, karakteristieke kristallisatie binnen in het materiaal dat onmogelijk op aarde kan worden nagemaakt. Metallic meteoriet is zeldzaam en een uitdaging om mee te werken, maar zodra het in dunne schijfjes is gesneden en een chemische behandeling heeft ondergaan, wordt de enorme schoonheid van zijn verweven interne structuur onthuld. Deze fascinerende en gevarieerde formaties staan bekend als Widmanstättenstructuren. Voor zijn wijzerplaten werkt Rolex samen met toonaangevende experts op dit gebied en worden alleen de secties van de meteoriet geselecteerd die zijn voorzien van een bijzonder goed gevormd oppervlak vol verschillende vormen en reflecties.

Bezel bezet met diamanten

Edelsteenzetters zijn een soort beeldhouwers die met de hand het edelmetaal de perfecte vorm geven om de edelsteen erin te kunnen plaatsen. Met de kunstzinnigheid en het vakmanschap van een juwelier, wordt de steen geplaatst en zorgvuldig uitgelijnd met de andere stenen. Vervolgens wordt hij stevig vastgezet in zijn gouden of platina zetting. Naast de hoge kwaliteit van de stenen dragen verschillende andere criteria bij aan de schoonheid van de edelsteenzetting: de nauwkeurige uitlijning van de hoogte van de edelstenen, hun richting en positionering, de regelmaat, de sterkte en de verhoudingen van de zetting, evenals de complexe afwerking van de metalen. Een sprankelende symfonie die het horloge verfraait en de drager betovert.

18 kt witgoud

Dankzij de eigen exclusieve gieterij heeft Rolex de unieke mogelijkheid om zelf 18 kt goudlegeringen van de hoogste kwaliteit te gieten. Afhankelijk van de hoeveelheid zilver, koper, platina of palladium die wordt toegevoegd, worden verschillende soorten 18 kt goud verkregen: geel, rosé of wit. Ze worden gemaakt van alleen de zuiverste metalen. Voordat het goud wordt gevormd met de grootst mogelijke aandacht voor de kwaliteit, wordt het eerst nauwkeurig onderzocht in een eigen laboratorium met de allermodernste apparatuur. Het streven naar uitmuntendheid begint bij Rolex bij de bron.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

De Day-Date is al sinds zijn creatie de belichaming van prestige en innovatie. Dit uurwerk, uitsluitend gemaakt van waardevolle metalen, was het eerste polshorloge met kalenderfunctie waarop niet alleen de datum, maar ook de dag voluit geschreven was in een venster op de wijzerplaat. Rolex’ Oyster Perpetual Day Date 40 van 950 platina, die gemakkelijk te herkennen is aan zijn ijsblauwe wijzerplaat, heeft nu voor het eerst een gekartelde bezel. Dit opvallende horloge-onderdeel, een hoeksteen van Rolex’ esthetische erfgoed, dat alleen te vinden is op sommige klassieke modellen in de Oyster Perpetual-collectie en tot nu toe alleen van 18 kt goud was gemaakt, is nu ook beschikbaar in het meest prestigieuze metaal dat er maar bestaat.

Rolex Day-Date
HET ULTIEME PRESTIGE HORLOGE
Bekijk alle modellen

Contact GASSAN, officiële dealer van Rolex horloges

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK