Rolex Explorer m124273-0001 | GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Explorer

Oyster, 36 mm, Oystersteel-staal en geelgoud

Prijs € 11.750 *

title

Rolex

Explorer

Oyster, 36 mm, Oystersteel-staal en geelgoud

Prijs € 11.750 *

REFERENTIE

124273

MODEL KAST

Oyster, 36 mm, Oystersteel-staal en geelgoud

BEZEL

Glad

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

KALIBER

3230, Manufacture Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

Oyster, platte driedelige schakels

WIJZERPLAAT

Zwarte

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)

Zwarte wijzerplaat

De wijzerplaat is het kenmerkende ‘gezicht’ van een Rolex-horloge en het meest bepalend voor de identiteit en afleesbaarheid van het uurwerk. De karakteristieke 3, 6 en 9 van het nieuwste Explorer model zijn nu ook opgevuld met een lichtgevend materiaal dat een langdurige blauwe gloed uitstraalt, net als de uurmarkeringen en wijzers. Zoals bij alle Rolex-horloges, is ook de wijzerplaat van de Explorer inhouse ontworpen en grotendeels met de hand gemaakt, om zijn perfectie te garanderen.

Gladde bezel

De Oyster Perpetual Explorer geeft nieuw elan aan de sobere, strakke lijnen die hebben gezorgd dat het horloge al lange tijd een icoon is. De gladde, geelgouden bezel is robuust en toch elegant, en in perfecte harmonie met het iconische erfgoed van de Explorer.

Geel Rolesor

Goud is gewild vanwege zijn glans en klasse. Staal versterkt de stevigheid en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op een harmonieuze manier hun beste eigenschappen. Als een waar Rolex-kenmerk werd Rolesor vanaf het begin van de jaren 30 al gebruikt voor Rolex-horloges. Het werd als naam gepatenteerd in 1933. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

Het instellen van uw Explorer

Rolex-horloges staan synoniem voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn, afhankelijk van het model, uitermate geschikt voor het beoefenen van vele sporten en andere activiteiten. Deze uurwerken zijn gemaakt om lang mee te gaan en worden gekenmerkt door een herkenbaar en tijdloos uiterlijk. De Oyster Perpetual Explorer is het onmisbare horloge voor expedities. In de video wordt meer verteld over de functies en over hoe u de tijd kunt instellen.

placeholder

De Explorer-modellen symboliseren de bevoorrechte relatie die er altijd is geweest tussen Rolex en ‘exploraties’: de verkenning van onbekend terrein. Sinds eind jaren 20 van de vorige eeuw gebruikt Rolex de wereld als testterrein voor zijn horloges, en streeft het merk naar nog meer nauwkeurigheid, robuustheid en betrouwbaarheid.

Rolex Explorer
DE ROEP VAN HET HOOGGEBERGTE
Bekijk alle modellen

Neem contact met ons op

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK