Rolex Explorer van Oystersteel, M226570-0002 | GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Explorer II

Oyster, 42 mm, Oystersteel

Prijs € 10.050 *

Rolex Explorer II - 1/4

RolexExplorer IIOyster, 42 mm, Oystersteel

Prijs € 10.050 *

REFERENTIE

226570

MODEL KAST

Oyster, 42 mm, Oystersteel

BEZEL

Vast, 24-uurs schaalverdeling

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding, GMT-Functie

KALIBER

3285, Manufactuur Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

Oyster, massieve driedelige schakels

WIJZERPLAAT

Zwart

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

24-uurs bezel

De Explorer II is uitgerust met een extra 24-uursaanduiding: een speciale wijzer draait in 24 uur over de wijzerplaat, in plaats van in de gebruikelijke 12 uur, en wijst naar een vaste bezel met een 24-uursindeling. Met deze functie kan de gebruiker de uren overdag onderscheiden van de nachtelijke uren. Dit is een essentiële functie voor wie zich begeeft in omgevingen waar duisternis heerst (zoals in diepe grotten) of waar de zon nooit ondergaat (zoals de poolgebieden in de zomer).

Zwarte wijzerplaat

De Explorer II is uitgerust met een datumweergave, een extra oranje 24-uurswijzer en een vaste bezel met 24-uursaanduiding waardoor de drager de nachtelijke uren kan onderscheiden van de uren overdag. Het werd het favoriete horloge van speleologen, vulkanologen en poolreizigers. De uurmarkeringen en wijzers hebben een zeer goed afleesbare Chromalight-display met langdurige blauwe luminescentie.

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

De Explorer-modellen symboliseren de bevoorrechte relatie die er altijd is geweest tussen Rolex en ‘exploraties’: de verkenning van onbekend terrein. Sinds eind jaren 20 van de vorige eeuw gebruikt Rolex de wereld als testterrein voor zijn horloges, en streeft het merk naar nog meer nauwkeurigheid, robuustheid en betrouwbaarheid.

Rolex Explorer
DE ROEP VAN HET HOOGGEBERGTE
Bekijk alle modellen

Contact GASSAN, officiële dealer van Rolex horloges

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK