Rolex Explorer II m226570-0002 | GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Explorer II

Oyster, 42 mm, Oystersteel-staal

Prijs € 9.650 *

title

Rolex

Explorer II

Oyster, 42 mm, Oystersteel-staal

Prijs € 9.650 *

REFERENTIE

226570

MODEL KAST

Oyster, 42 mm, Oystersteel-staal

BEZEL

Vast, 24-uurs schaalverdeling

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding, GMT-Functie

KALIBER

3285, Manufacture Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

Oyster, platte driedelige schakels

WIJZERPLAAT

Zwart

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

24-uurs bezel

De Explorer II is uitgerust met een extra 24-uursaanduiding: een speciale wijzer draait in 24 uur over de wijzerplaat, in plaats van in de gebruikelijke 12 uur, en wijst naar een vaste bezel met een 24-uursindeling. Met deze functie kan de gebruiker de uren overdag onderscheiden van de nachtelijke uren. Dit is een essentiële functie voor wie zich begeeft in omgevingen waar duisternis heerst (zoals in diepe grotten) of waar de zon nooit ondergaat (zoals de poolgebieden in de zomer).

Zwarte wijzerplaat

De Explorer II is uitgerust met een datumweergave, een extra oranje 24-uurswijzer en een vaste bezel met 24-uursaanduiding waardoor het altijd mogelijk is de dag van de nacht te onderscheiden. Het werd het favoriete horloge van speleologen, vulkanologen en poolreizigers. De uurmarkeringen en wijzers hebben een zeer goed afleesbaar Chromalight-display met langdurige blauwe luminescentie

Oystersteel-staal

Rolex gebruikt Oystersteel-staal voor de stalen horlogekasten. Oystersteel-staal is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L staal-familie. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel-staal is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

Het instellen van uw Explorer II

Rolex-horloges staan synoniem voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn, afhankelijk van het model, uitermate geschikt voor het beoefenen van vele sporten en andere activiteiten. Deze uurwerken zijn gemaakt om lang mee te gaan en worden gekenmerkt door een herkenbaar en tijdloos uiterlijk. De Oyster Perpetual Explorer II is het ideale horloge voor de verste uithoeken van de planeet. In de video wordt meer verteld over de functies en over hoe u de datum, twee tijdzones of de tijd in 24-uursformaat kunt instellen.

placeholder

De Explorer-modellen symboliseren de bevoorrechte relatie die er altijd is geweest tussen Rolex en ‘exploraties’: de verkenning van onbekend terrein. Sinds eind jaren 20 van de vorige eeuw gebruikt Rolex de wereld als testterrein voor zijn horloges, en streeft het merk naar nog meer nauwkeurigheid, robuustheid en betrouwbaarheid.

Rolex Explorer
DE ROEP VAN HET HOOGGEBERGTE
Bekijk alle modellen

Neem contact met ons op

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK