Rolex GMT-Master II van Oystersteel en goud, M126713GRNR-0001 | GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

GMT-Master II

Oyster, 40 mm, Oystersteel en geelgoud

Prijs € 17.850 *

Rolex GMT-Master II - 1/2

RolexGMT-Master IIOyster, 40 mm, Oystersteel en geelgoud

Prijs € 17.850 *

REFERENTIE

126713GRNR

MODEL KAST

Oyster, 40 mm, Oystersteel en geelgoud

BEZEL

Bidirectioneel draaibare bezel met 24-uursaanduiding. Tweekleurige keramische Cerachrom-ring, grijs en zwart, gevormde cijfers en schaalverdelingen

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding, GMT-Functie

KALIBER

3285, Manufactuur Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

Jubilee, vijfdelige schakels

WIJZERPLAAT

Zwart

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

Draaibare bezel met 24-uursaanduiding

Dit model is uitgerust met een zwarte wijzerplaat en een tweekleurige Cerachrom-bezelring van grijs-zwarte keramiek. Naast reguliere uur-, minuut- en secondewijzers, beschikt de GMT-Master II over een pijlwijzer die in 24 uur over de wijzerplaat ronddraait, en een bidirectioneel draaibare bezel met 24-uurs

Zwarte wijzerplaat

Zoals alle professionele Rolex-horloges is de GMT-Master II bijzonder goed afleesbaar onder alle omstandig

Geel Rolesor

Goud is gewild vanwege zijn glans en klasse. Staal versterkt de stevigheid en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op een harmonieuze manier hun beste eigenschappen. Als een waar Rolex-kenmerk werd Rolesor vanaf het begin van de jaren 30 al gebruikt voor Rolex-horloges en werd als naam gepatenteerd in 1933. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

De GMT-Master werd ontworpen voor avonturen in de lucht. Inmiddels is het uitgegroeid tot hét horloge voor reizigers en verbindt het mensen door verschillende tijdzones heen. Rolex onthult een nieuwe, verrassende versie van de Oyster Perpetual GMT Master II. Op dit horloge bevinden de kroon en de kroonbeschermer zich aan de linkerkant van de kast. Deze wijzigingen vereisten verschillende technische aanpassingen aan het uurwerk en de Superlative Chronometer-certificering waarvoor het testprotocol en sommige eindtesten moesten worden aangepast. Het datumvenster en de Cycloop-lens zijn verplaatst naar 9 uur.

Rolex GMT-Master II
HET KOSMOPOLITISCHE HORLOGE
Bekijk alle modellen

Contact GASSAN, officiële dealer van Rolex horloges

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK