Rolex Sea-Dweller van Oystersteel en goud, M126603-0001 | GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Sea-Dweller

Oyster, 43 mm, Oystersteel en geelgoud

Prijs € 19.550 *

Rolex Sea-Dweller - 1/4

RolexSea-DwellerOyster, 43 mm, Oystersteel en geelgoud

Prijs € 19.550 *

REFERENTIE

126603

MODEL KAST

Oyster, 43 mm, Oystersteel en geelgoud

BEZEL

Unidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling, krasbestendige keramische Cerachrom-ring, cijfers en schaalverdelingen met gouden coating

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 1220 meter, heliumventiel

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

KALIBER

3235, Manufactuur Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 70 uur

HORLOGEBAND

Oyster, massieve driedelige schakels

WIJZERPLAAT

Diepzwart

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

Keramische bezel en lichtgevende display

De unidirectioneel draaibare bezel met 60-minuten

Zwarte wijzerplaat

De grote wijzers en indexen op de zwarte wijzerplaat van de Sea-Dweller zijn voorbehouden aan de professionele Rolex-modellen. Als verwijzing naar de kleur van het geelgoud staat de naam ‘Sea-Dweller’ in het geel. Bij de update van de Sea-Dweller in 2017 was de belettering in het rood, net zoals bij het originele model. De innovatieve Chromalight-display op de wijzerplaat zorgt voor een optimale afleesbaarheid in het donker. Zijn opvallende blauwe gloed schijnt wel acht uur lang, met een gelijkmatige helderheid. Dat is bijna tweemaal zo lang als de standaard lichtgevende materialen.

Geel Rolesor

Goud is gewild vanwege zijn glans en klasse. Staal versterkt de stevigheid en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op een harmonieuze manier hun beste eigenschappen. Als een waar Rolex-kenmerk werd Rolesor vanaf het begin van de jaren 30 al gebruikt voor Rolex-horloges en werd als naam gepatenteerd in 1933. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

Rolex voor de ontdekking van de diepte: met hun waterdichtheid tot een diepte van 1.220 meter voor de Oyster Perpetual Sea-Dweller en 3.900 meter voor de Oyster Perpetual Rolex Deepsea, zijn ze het resultaat van tientallen jaren van samenwerking met duikprofessionals.

Rolex Sea-Dweller
HET HORLOGE DAT DE DIEPTE WIST TE OVERWINNEN
Bekijk alle modellen

Contact GASSAN, officiële dealer van Rolex horloges

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK