Rolex Sky-Dweller van Goud, M336235-0003 | GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Sky-Dweller

Oyster, 42 mm, Everose-goud

Prijs € 44.350 *

Rolex Sky-Dweller - 1/2

RolexSky-DwellerOyster, 42 mm, Everose-goud

Prijs € 44.350 *

REFERENTIE

336235

MODEL KAST

Oyster, 42 mm, Everose-goud

BEZEL

Gekartelde, bidirectioneel draaibare ‘Rolex Ring Command’

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding, twee tijdzones, jaarkalender

KALIBER

9002, Manufactuur Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 72 uur

HORLOGEBAND

Oysterflex-band

WIJZERPLAAT

Hagelwit

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

De Oysterflex-band

De nieuwe, door Rolex ontwikkelde en gepatenteerde Oysterflex-band van de Sky-Dweller biedt een sportief alternatief voor metalen horloge

18 kt Everose-goud

Om de schoonheid van de roségouden horloges te behouden, heeft Rolex een exclusieve en gepatenteerde 18 kt roségouden legering ontwikkeld die in de eigen gieterij wordt gegoten: Everose-goud. 18 kt Everose, dat in 2005 werd geïntroduceerd, wordt gebruikt voor alle Rolex Oyster-modellen van roségoud.

Hagelwitte wijzerplaat

Een vaste, omgekeerde rode driehoek op de wijzerplaat wijst de gekozen referentietijd aan (bijvoorbeeld de tijd thuis of waar de reiziger meestal werkt) op de niet-gecentreerde 24-uurschijf. In één oogopslag maakt deze 24-uursaanduiding duidelijk onderscheid tussen dag en nacht in de andere tijdzone. De wijzerplaten zijn nu voorzien van rechthoekige uurmarkeringen en langere wijzers, en van een Chromalight-display met langdurige luminescentie, die de afleesbaarheid verbetert. Een opvallend kenmerk van de Saros-jaarkalender is een dieprode rechthoek die de maand aangeeft in een van de 12 vensters rondom de wijzerplaat. Het ingenieuze mechanisme maakt het leven voor de drager gemakkelijker. De gebruiker hoeft er niet meer aan te denken de datum te verzetten aan het eind van een maand met 30 dagen. De jaarkalender geeft het hele jaar door namelijk de juiste datum weer. Er is slechts één instelling nodig: op 1 maart (omdat februari maar 28 of 29 dagen heeft). De datum is gekoppeld aan de lokale tijd en past zich automatisch aan de lokale tijdzone van de reiziger aan.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

De Oyster Perpetual Sky-Dweller, een elegant horloge voor wereldreizigers, is voorzien van een tweede tijdzone en een jaarkalender die Saros wordt genoemd en de maanden weergeeft via 12 openingen langs de rand van de wijzerplaat. De huidige maand wordt in rood aangegeven. Het horloge is een fascinerende combinatie van technische complexiteit en gebruiksgemak. De Sky-Dweller is het resultaat van Rolex’ unieke innovatiecultuur.

Rolex Sky-Dweller
HET HORLOGE VOOR WERELDREIZIGERS
Bekijk alle modellen

Contact GASSAN, officiële dealer van Rolex horloges

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK