Rolex Yacht‑Master van Platina, Oystersteel, M268622-0002 | GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Yacht-Master 37

Oyster, 37 mm, Oystersteel en platina

Prijs € 11.750 *

Rolex Yacht-Master 37 - 1/4

RolexYacht-Master 37Oyster, 37 mm, Oystersteel en platina

Prijs € 11.750 *

REFERENTIE

268622

MODEL KAST

Oyster, 37 mm, Oystersteel en platina

BEZEL

bidirectioneel draaibare platina bezel met 60-minutenverdeling en reliëf-cijfers

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

KALIBER

2236, Manufactuur Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 55 uur

HORLOGEBAND

Oyster, massieve driedelige schakels

WIJZERPLAAT

Leigrijs

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

Bidirectioneel draaibare bezel

De bidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling van de Yacht-Master is volledig gemaakt van edelmetaal of voorzien van een Cerachrom-ring van hightech

Leigrijze wijzerplaat

Zoals alle professionele Rolex-horloges is de Yacht-Master 37 bijzonder goed afleesbaar onder alle omstandig

Rolesium

Veel Rolex-horloges zijn verkrijgbaar met het inmiddels legendarische Rolesor, een combinatie van geel-, wit- of Everose-goud met staal. De Yacht-Master is echter als enige beschikbaar in Rolesium. Terwijl de kast en de band gemaakt zijn van robuust Oystersteel, bestaat de bezel op de Rolesium-versies uit platina, dat het een zilverachtige witheid en levendige helderheid geeft voor een onmiskenbaar gevoel van luxe.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

Een nieuw bijou schittert over het zeeoppervlak: de Yacht Master 42 is voor het eerst verkrijgbaar in geelgoud. Dit biedt een inspirerende en originele verfijning van het iconische zeilhorloge dat zijn koers ongewijzigd voortzet. Rolex presenteert een nieuwe versie van de Oyster Perpetual Yacht Master 42. Het nautische horloge dat tot nu toe alleen in 18 kt witgoud werd aangeboden, is vanaf nu ook verkrijgbaar in 18 kt geelgoud. De nieuwe versie die, net als het originele model is uitgerust met een bidirectioneel draaibare bezel en een Cerachrom-ring met een schaalverdeling in reliëf evenals met de innovatieve Oysterflex-band, beschikt over een geoptimaliseerde Chromalight-display. De wijzers en uurmarkeringen zijn gevuld of gecoat met een nieuw lichtgevend materiaal, dat uniek is voor Rolex en dat langer een heldere gloed afgeeft. Bij daglicht hebben deze display-elementen ook een helderdere witte tint.

Rolex Yacht-Master
HET HORLOGE VAN DE OPEN ZEE
Bekijk alle modellen

Contact GASSAN, officiële dealer van Rolex horloges

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK