Friends Gem – Het symbool voor vriendschap – GASSAN
KontaktMyGASSAN-MitgliedschaftAnmelden

FRIENDS GEM

Welkom bij Friends Gem, een initiatief van GASSAN 121, waar elke vriendschap glanst als de meest schitterende diamant! Bij ons staat een uniek concept centraal: het vieren van de diepe connectie tussen vriendinnen.

Bijzondere momenten worden nog specialer wanneer ze worden gedeeld met de mensen die het dichtst bij ons staan. De Friends Gem staat niet zomaar symbool voor een diamant; het vertegenwoordigt een diepe band van vriendschap, liefde en saamhorigheid. Het is een diamant die met de tijd meer gaat schitteren, terwijl de herinneringen zich verzamelen.

Laten we gezamenlijk deze reis vol vriendschap aangaan met Friends Gem. De diamanten zullen stralen als getuigen van jullie gedeelde avonturen, de hechte band en de onvergetelijke momenten die jullie samen beleven.

Een diamant die meegroeit met jullie herinneringen

Een diamant die meegroeit naarmate de jaren verstrijken en de herinneringen zich opstapelen. Dat is de essentie van Friends Gem. Ons unieke concept stelt jou en je vriendin in staat om jullie GASSAN 121 diamant te laten evolueren, een symbool van jullie gezamenlijke reis door het leven.

Bij elke belangrijke gebeurtenis binnen jullie vriendschap – of het nu een speciale verjaardag is, het vieren van professionele successen of het markeren van persoonlijke hoogtepunten – biedt Friends Gem de mogelijkheid om jullie diamant te upgraden. Deze speciale service, met een minimale inleg van 50% van de oorspronkelijke waarde, waarborgt dat jullie investering in elkaar niet alleen emotionele, maar ook blijvende materiële waarde heeft.

Laat de Friends Gem groeien als een levendige getuige van jullie onbreekbare band, elke upgrade een schitterende herinnering aan de momenten die jullie samen hebben gedeeld. Deze service is meer dan een investering in een diamant, het is een investering in jullie vriendschap.

GASSAN 121

Bij GASSAN willen wij boven verwachting presteren. De grenzen van perfectie verleggen. De klassieke briljant naar een superieur niveau tillen. GASSAN 121 is een unieke, iconische slijpvorm. Voortbouwend op de 57 facetten van de klassieke ronde briljant, schittert GASSAN 121 met 64 extra facetten; 16 bovenaan en 48 onderaan. Dit zorgt voor een spectaculaire schittering. De adembenemende schittering van GASSAN 121 komt tot uiting in een gevarieerde collectie juwelen; van luxe klassiekers tot moderne en originele ontwerpen.

Verwerk je GASSAN 121 diamant in een juweel naar keuze

Bij Friends Gem kun je jouw GASSAN 121 diamant laten verwerken in een juweel naar keuze, van elegante ringen tot verfijnde colliers. Het is een prachtige manier om jullie band zichtbaar en draagbaar te maken, elke dag opnieuw. Laat met een op maat gemaakte creatie van Friends Gem de kracht van jullie vriendschap schitteren in al zijn facetten.

Hulp nodig bij het vinden van de ideale Friends Gem?