Opening OMEGA Boutique met GASSAN in P.C. Hooftstraat in Amsterdam
KontaktMyGASSAN-MitgliedschaftAnmelden

Persbericht - OMEGA opent samen met GASSAN nieuwe Boutique in P.C. Hooftstraat in Amsterdam

Juni 2024, Amsterdam. De Zwitserse horlogemaker OMEGA opent een nieuwe boutique in Amsterdam. De nieuwe locatie van het horlogemerk bevindt zich in Amsterdam op de stijlvolle P.C. Hooftstraat. De boutique heeft een totaal oppervlak van 110 m2 en is een samenwerking van OMEGA en GASSAN.  

De nieuwste collecties van het Zwitserse merk zijn te bewonderen en worden gepresenteerd tegen een achtergrond van de meest recente campagnes en displays. OMEGA streeft naar precisie, innovatie en schoonheid en dit wordt weerspiegelt in het ontwerp van de boutique, bezoekers worden getrakteerd op een unieke winkelervaring, met een prachtige bibliotheek, waar boeken over de maanlanding, NASA, de geschiedenis van het merk, James Bond en de oceanen worden gepresenteerd.

De aanwezigheid van OMEGA in de PC Hooftstraat versterkt het toch al sterke aanbod van luxe horloge- en sieradenmerken, waardoor het een van de meest luxueuze winkelbestemmingen in Amsterdam is. 

OMEGA heeft verschillende wereldpremières gecreëerd, van zijn iconische vrouwenhorloges tot zijn vele precisieverslagen, tot zijn uitgebreide ervaring in sporttiming. In Parijs zal OMEGA voor de 31e keer in zijn geschiedenis sinds 1932 Official Timekeeper van de Olympische Spelen zijn.

Hoge resolutiebeelden vindt u hier

Boutique openingstijden:
Maandag t/m zaterdag – 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag – 11.00 uur – 18.00 uur

OMEGA Boutique
P.C. Hooftstraat 72
1071 CB Amsterdam
Nederland
T. +31 (0) 20 792 06 50

Voor meer informatie neemt u contact op met: 
Willian van den Horn
w.vandenhorn@gassandiamonds.nl