GASSAN | Blessed Night x TROPHY BY GASSAN
ContactMyGASSAN MembershipLogin

Blessed Nights x TROPHY BY GASSAN

Blessed Nights en TROPHY BY GASSAN hebben op vrijdag 14 oktober j.l. gezamenlijk een fantastisch event neergezet in het Ketelhuis bij GASSAN Diamonds. Jonna Fraser (Blessed Nights) en Dustin Huisman (TROPHY BY GASSAN) hebben de vele genodigden, uit de muziekindustrie en voetballerij, een onvergetelijke avond bezorgd. Bij binnenkomst in het Ketelhuis, waarvoor een gewrapte auto's van McClaren van Louwman Exclusive was neergezet, kregen de gasten een heerlijke welkomstcocktail bij de Hennessy bar.

Naast de geweldige live entertainment van o.a.  Jonna Fraser en zijn liveband the Lions en DJ Jayh Martina, kon iedereen genieten van een walking diner met live cooking van Michelin chef Dennis Huwae van restaurant Daalder.

Tijdens deze avond maakten de genodigden ook nog kans op een TROPHY BY GASSAN armband aan de roulettetafel met croupier van BetCity.

Als afsluiting werd de chef kok en zijn team door twee vrouwelijke modellen op spectaculaire wijze door de zaal begeleid, waarna iedereen een glas van de Armand de Brignac Ace of Spades champagne geserveerd kreeg. 

Bekijk hier onder de aftermovie en de foto's van deze onvergetelijke avond!

1/152