ContactMyGASSAN MembershipLogin

Chinese New Year 2024

We blikken graag terug op het succesvolle Chinees Nieuwjaarsevenement dat afgelopen maandag, 12 februari, plaatsvond. Samen hebben we het Jaar van de Draak op grandioze wijze ingeluid. We kijken uit naar een jaar vol voorspoed, succes en nieuwe avonturen.

Het was een viering vol prachtige tradities en betekenisvolle symboliek ter ere van het Jaar van de Draak. De Draak, het enige mythische wezen in de Chinese dierenriem, stond centraal tijdens deze viering. In de Chinese cultuur wordt de Draak geassocieerd met voorspoed, succes, kracht en moed. Het was een eer om dit speciale jaar te verwelkomen met al zijn betekenisvolle symboliek.

Heel fijn dat we op zo'n uitgebreide manier Chinees Nieuwjaar konden vieren. Het is niet voor niets dat ik altijd zeg: "We vieren alles, want de ellende komt vanzelf.

Het evenement werd gehouden in onze prachtige winkel, GASSAN Dam Square, waar we werden verwend met een voortreffelijk walking dinner van Catering Ron Gastrobar. De culinaire hoogstandjes werden vergezeld door traditionele drakendansen die het publiek betoverden. Bovendien genoten we van een spectaculaire vuurwerkshow op de Dam, die de avond nog feestelijker maakte. Met dank aan de samenwerking met Won Yip en het welkomsdrankje van Taittinger

Een hoogtepunt van de avond was de Lucky Draw, waarbij gelukkige gasten kans maakten op exclusieve prijzen. Bij vertrek werden onze gasten bovendien verrast met een speciale giftbag, gevuld met prachtige chopsticks en Gigi by GASSAN fortune cookies. Maar dat was nog niet alles - via de wensenbriefjes in de fortune cookies maakten de gasten kans op een Gigi by GASSAN juweel. Een extra vleugje geluk om het nieuwe jaar mee te beginnen!

1/117