Koningin Máxima, Prinses der Nederlanden - GASSAN
ContactMyGASSAN MembershipLogin

Koningin Máxima, Prinses der Nederlanden

Koningin, powervrouw en natuurlijk moeder. Máxima: een veelzijdige vrouw, haar looks en haar juwelen.

Niets is zo aan royalty verbonden als de kroon: goud, platina en edelstenen blijven onlosmakelijk verbonden met de royal beauties van nu. Al eeuwenlang is het een essentieel onderdeel van elk Koningshuis en soms al eeuwenlang in Koninklijk bezit.

De kroon die Máxima hier draagt is een erfstuk welke Koning Willem III heeft gekocht voor zijn vrouw. De juwelen van Choices by DL en Leo Pizzo passen hierbij perfect bij.

Naast haar Koninklijke taken bekleedt Koningin Máxima haar internationale functies. Hierbij is haar vertegenwoordigende rol voor Nederland heel belangrijk. Máxima’s eigen taken op financieel gebied geven haar heel veel energie,  zodat zij ook haar andere rollen met verve kan uitvoeren.

Tijdens haar werk is tijd natuurlijk essentieel, hierbij draagt zij vaak een Cartier Tank. Stylish en een tijdloos model.

Koningin Máxima is natuurlijk óók de bekendste moeder van Nederland. Op 7 december 2003 werd Prinses Amalia geboren en in 2005 en 2007 werd Máxima ook moeder van de prinsessen Alexia en Ariane.  Het moederschap vult deze prachtvrouw graag zo normaal mogelijk in. Dat bleek al toen Amalia nog maar net op school zat. De Koningin meldde zich aan als luizenmoeder, belegde broodjes als overblijfmoeder en stond op de hockeyclub gewoon achter de bar.

Als moeder gaat ze stijlvol en kleurig door het leven. Hierbij past de Bracelet Chain Large White Diamonds Armband van Choices by DL. Het sluit prachtig aan bij de stijlvolle garderobe van onze koningin.

Koningin Máxima is natuurlijk een vrouw die de perfecte modemomenten oplevert. Onze Koningin Máxima vervult tevens allerlei functies op maatschappelijk terrein. Zo is zij onder meer lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering en is zij Speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. In short, een powervrouw en een voorbeeld voor vele jonge dames, vrouwen en moeders!

Door haar tijdloze looks sluiten diamanten extra goed aan bij haar garderobe. De GASSAN 121 ® staat prachtig in een zelf uit te kiezen oorbel zetting, ring zetting of collier.

21th century Queen look

Eigentijds, progressief en een vrouw van de wereld. Een Koningin met de X-factor; dat zien we aan haar persoonlijkheid, gevoel voor mode en haar juwelenkeuze.

Bronnen: Koninklijkhuis.nl en Royal beauty