GASSAN Afspraak Trouwringen | GASSAN
ContactMyGASSAN MembershipLogin

SPECIAL MOMENTS

Elk moment in het leven is het vieren waard, maar niets gaat boven   het vieren van de liefde. Liefde voor elkaar, uw dierbaren en vooral voor de speciale persoon met wie u uw leven wilt delen.

Echte liefde moet u koesteren, het is zeldzaam en bijzonder.

Liefde, leven en legacy komen samen in het speciale juweel dat u kiest om uw liefde voor elkaar te vieren. Vier dit speciale moment samen met GASSAN Diamonds, een mooiere bezegeling van uw liefde voor elkaar bestaat niet. 

VERLOVEN

Een onvergetelijk huwelijksaanzoek begint bij het uitzoeken van de perfecte verlovingsring. Hierbij adviseren wij om voor een ontwerp te kiezen met een tijdloze uitstraling.  Het belangrijkste is dat het ontwerp past bij de persoonlijkheid van uw geliefde.

De klassieke verlovingsring is de solitair ring, gezet met een prachtige geslepen diamant. De emerald is een populaire en klassieke slijpvorm. Deze steen heeft een rechthoekige vorm met geslepen hoeken. De GASSAN 121 diamant is uniek in zijn soort. Door de betoverende glans is deze prachtige slijpvorm perfect voor een verlovingsring. Beide fraaie slijpvormen kunnen worden gecombineerd met diamanten aan de zijkant.

TROUWEN

De vorm van de trouwring staat symbool voor de liefde; een cirkel staat voor oneindigheid. De eeuwige verbinding tussen twee geliefden. Uw trouwring kunt u prachtig combineren met uw eerder gekozen verlovingsring.

Heeft u andere ideeën naast de traditionele verlovings en- trouwringen? U bent de ontwerper van de perfecte ring voor uw geliefde. Kiest u voor een solitaire ring met een prachtige diamant of een andere  edelsteen? Gaat de voorkeur uit naar een wit-, geel- of roségouden ring?  Onze experts adviseren u graag om u van advies te voorzien.

Trouwringen voor hem