Masters Summer event 2024
ContactMyGASSAN MembershipLogin

Masters Summer event 2024

De afgelopen dagen vond de Masters Summer Edition plaats in het prachtige Hotel De L’Europe, gelegen aan de iconische grachten van Amsterdam. Dit evenement was een ongeëvenaarde viering waarin luxe en plezier perfect samenkwamen. We blikken graag samen met u terug op dit schitterende event!

Bekijk hier de aftermovie van de VIP Night

Hotel de l'europe amsterdam

Het hele hotel werd omgetoverd tot een bruisende EXPO-locatie, waar de gasten niet alleen konden genieten van de nieuwste producten en diensten, maar ook culinair werden verwend in de voortreffelijke restaurants van Hotel De L’Europe.

Bekijk hier de aftermovie van de Nationale Zomerborrel

De zomerse warmte en de grachten van Amsterdam vormen samen met het iconische vijfsterrenhotel De L’Europe, gelegen aan de Amstel in het hart van de Nederlandse hoofdstad, de schitterende juwelen en horloges van merken zoals Breitling, Chopard, Jacob & Co., Longines, Messika, OMEGA, Tudor en onze eigen GASSAN, een prachtige combinatie.

Wij wensen u een heerlijke zomer en wij vonden het leuk om iedereen tijdens de Masters Expo in het prachtige Hotel De L’Europe op 20-22 juni te hebben ontvangen en wij hopen u te zien tijdens de MASTERS EXPO – LA BELLE ÉPOQUE, welke plaatsvindt van 12-16 december.

1/101