GASSAN | Celebration Partner KNVB
ContactMyGASSAN MembershipLogin

GASSAN Official Celebration Partner KNVB

Passie en vakmanschap

GASSAN heeft zich voor de komende vier jaar als supporter verbonden aan de KNVB. De diamantair en juwelier gaat als Official Celebration Partner van de KNVB de bijzondere momenten als jubilea en andere mijlpalen van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen nog mooier vieren.

GASSAN is de officiële dealer van meer dan twintig van ’s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan zestig van ’s werelds meest exclusieve horlogemerken. Als ‘official timekeeper’ bij maar liefst vijfentwintig clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie is GASSAN al zeer betrokken bij de voetbalwereld.

De combinatie van kwaliteit en ervaring maakt dat de KNVB graag met GASSAN in zee gaat om de bijzondere momenten te vieren. Jean Paul Decossaux, directeur commercie van de KNVB: “We zijn zeer verheugd met een partner die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en vakmanschap. Dit partnership geeft ons de mogelijkheid om extra glans te geven aan de mooie momenten die onze spelers mogen vieren, zowel bij de mannen als de vrouwen. We kijken dan ook uit naar de bijzondere gelegenheden die de komende vier jaar gaan plaatsvinden.”

Voetbal en GASSAN

Benno Leeser, president-directeur van GASSAN: “Bij GASSAN is voetbal meer dan de grootste bijzaak. Daarom zijn wij trots dat wij iets kunnen betekenen voor onze nationale voetbalsterren. Niet voor niets zijn onze drie belangrijkste facetten: kwaliteit, service en het zijn van een honderd procent familiebedrijf waar teamspirit hoog in het vaandel staat. Succes kan alleen met elkaar bereikt worden als vanuit een voorzet gescoord wordt.”

Marianne van Leeuwen (directeur betaald voetbal KNVB) en Benno Leeser (president-directeur GASSAN) hebben de samenwerking vandaag beklonken in de slijperij van GASSAN.  


1/7