GASSAN | Official Timekeeper
ContactMyGASSAN MembershipLogin

GASSAN Official Timing Partner van NN Marathon Rotterdam 2023

GASSAN is de Official Timing Partner van NN Marathon Rotterdam 2023. Het Amsterdamse familiebedrijf dat sinds kort open is op de Meent in Rotterdam is de officiële dealer van nationale en internationale juwelen- en horlogemerken. De naam GASSAN zal onder andere gedurende het hele marathonweekend duidelijk zichtbaar zijn boven de klok die boven de finish op de befaamde Coolsingel hangt.

"Onlangs openden we onze nieuwe GASSAN boutique aan de Meent in Rotterdam. Het merk GASSAN vertegenwoordigt, net als de Marathon van Rotterdam, al tientallen jaren vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn dan bijzonder trots dat we als official timing partner verbonden zijn aan dit iconische sportevenement.”, aldus David Bijlsma, achterkleinzoon van Samuel Gassan, de oprichter van GASSAN Diamonds. 

1/8

Mario Kadiks, directeur van NN Marathon Rotterdam: “Vele persoonlijke records waaronder wereldrecords zijn op het snelle parcours van Rotterdam gevestigd. Naast vakmanschap is met name het begrip tijd wat ons verbindt. Daarom zijn we verheugd dat GASSAN onze Official Timing Partner is.”