ContactMyGASSAN MembershipLogin

Invite Masters Expo RSVP Chopard Cocktail (by invite only)

Van 8 t/m 12 december  vindt ‘The Colourful Edition’ van MASTERS EXPO plaats: Europa’s enige exclusieve zakenbeurs met als pijlers authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid en met een diepe focus op ondernemerschap. Het zijn de Masters die het prestigieuze Hollandcomplex in RAI Amsterdam omtoveren tot een arena waar zakendoen een feest is. Met veel genoegen nodigt GASSAN u uit voor The Exclusive Preview van MASTERS EXPO. Betreed op 8 december als eerste de vloer van MASTERS EXPO. En wees daarmee exclusief getuige van de onthulling van alle bijzondere stands, de officiële lanceringen, primeurs en unieke presentaties op de beurs.

Donderdag 8 december 11:00 - 20.00 uur | Dresscode: Tenue de ville chique

Tijdens deze preview organiseert GASSAN van 16:00-18:00 uur in samenwerking met het Zwitserse juwelen en horloge huis Chopard een Masters of Voetbal cocktail waarin het speciale horloge ALPINE EAGLE van Chopard wordt gepresenteerd.

De Alpine Eagle collectie heeft een hedendaags, verfijnd en assertief karakter, een nieuwe sportief-chique collectie luxe horloges Alpine Eagle is geïnspireerd op de Alpen en de imposante kracht van de majestueuze adelaar. Ontdek het volledige assortiment automatische horloges voor heren: diamanten horloges voor heren, roségouden horloges, titanium en roestvrijstalen horloges voor heren tijdens de preview van de Masters Expo.

Als u donderdag 8 december niet aanwezig kunt zijn dan zijn er via deze link dagkaarten beschikbaar voor vrijdag of zondag.

Wij vernemen graag vóór 5 december 12.00 uur of u aanwezig wilt zijn. U kunt maximaal 2 kaarten per persoon ontvangen. Indien u 2 kaarten wenst te ontvangen, kunt u dit ook aangeven in de notitie. 

Het GASSAN team kan niet wachten om u weer te mogen ontvangen. Tot snel bij de Masters Expo!

Uitnodiging Masters Expo 2022 Voetbal Cocktail Chopard form

If you also want to create an account for the mijnGASSAN environment, click here.