ContactMyGASSAN MembershipLogin

Uitnodiging Masters Expo VIP DAY

Van 8 t/m 12 december  vindt ‘The Colourful Edition’ van MASTERS EXPO plaats: Europa’s enige exclusieve zakenbeurs met als pijlers authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid en met een diepe focus op ondernemerschap. Het zijn de Masters die het prestigieuze Hollandcomplex in RAI Amsterdam omtoveren tot een arena waar zakendoen een feest is.

Met veel genoegen nodigt GASSAN u uit voor de VIP dag van MASTERS EXPO. Zaterdag 10 december is de meest gewilde dag van het jaar. In Black Tie genieten van exclusieve culinaire verrassingen, walking entertainment, lanceringen, presentaties, kleine feestjes, grootse borrels. Laat je uitdagen en vermaken door als één van de eersten de beursvloer te betreden en de nieuwste noviteiten en visionaire concepten real life mee te maken.

De aanvang van deze VIP dag is 10 december om 12:00 uur en eindigt om 20:00 uur. Tijdens deze dag is de dresscode: Black Tie. 

Wij vernemen graag vóór 5 december 12.00 uur of u aanwezig wilt zijn. U kunt maximaal 2 kaarten per persoon ontvangen. Indien u 2 kaarten wenst te ontvangen, kunt u dit ook aangeven in de notitie. 

Als u zaterdag 10 december niet aanwezig kunt zijn dan zijn er via deze link dagkaarten beschikbaar voor Fabulous Friday of Perfect Sunday.

Het GASSAN team kan niet wachten om u weer te mogen ontvangen. Tot snel bij de Masters Expo!